Večer vsem skupaj, kako ste kaj. Evo mismis je priden in peče pecivo za jutrišnje srečanje.
Sedaj pa lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti
Netka, kakšna šlamparija je pa to, da svojega zraven vzameš, ko greš na zmenek z dr. D. Joj, joj, joj i ti bi meni želela delati konkurenco, nak ne bo šlo. Jaz mojega vedno pošljem v službo, češ da je čisto brezveze, da bi on toliko časa čakal z mano. Dobro, sedaj pa k bistvu, napotnico si dobila, sedaj pa naštudiraj malo te lune, še zame, saj moj rojstni datum tako veš. Letnik je pa 1974, najboljši letnik, kot dobro vino.
Kajši, sem poslala obljubeni z.s., danes pa le še počivaj, da boš jutri FIT.
Abra, lepo da se oglasiš, praviš CR in da je gimnastičarka majhna. Ma važno, da je živa in zdrava, zrastla bo pa še, ko bo pokukala na ta naš ljubi svet. Drži se nam v porodnišnici, bomo mislile nate in če je le možno, nam sporoči, ko boste šli dihati, da bomo dihale s teboj.
Lara, tudi jaz tebi želim en lep petkov večer, naj se izteče po tvojih najlepših željah
Zarja, lepo da si zopet z nami, ampak kaj je tole berem samo še 4. zamrznjenčki. Ti povem, da jaz tvojih dveh, ki sta trenutno pri tebi še nisem odpikala. Treba je vztrajat, pa magari toliko časa, da bo pes rekel mijav. A ja, še to lepo smrekico postavita.
Sonček33, ku ku, a mi boš jutri zjutraj sijalo?
Pija, seveda da čokolada v želodček, kam pa drugam, saj veš, da jaz tako ali tako nikoli ne pomislim na neumnosti, ko pa sem tako sramežljiva in še nerodno mi je
Hope, kako je Lovro, je že veliko zrastel?
Lučka, ma prav super, da si bolje. Sem se že ustrašila, da te bo prehlad položil
Žiži, sem a ne, se mi zdi, da bi tisti bbpikicin avatar bolj pasal meni
Noki, kot kaže si trenutno v štorastem obdobju, ne skrbi bo minilo. Upam, da te tudi te noseščniški znaki pustijo čimprej na miru, ma hudiči naj se k meni preselijo
Shuki, kako si ti in tvoj s. manček, že kaj nagaja, se veseli božičkovih daril???
Ajsi, bejbi kje si ti, kako si ti, kako tvoj pikec mikec?