En lep dan vsem skupaj, kako smo kaj.
Shuki, hvala za seznamček, sem prav tuhtala na kateri strani smo ga pustile. Če ne zameriš, sem ga samo en malček updajtala. Kako je s.manček, se že fino fejst javlja, da je tu?
Kruce je naš, Kruceta ne damo. Še dobro, da imaš kdaj pa kdaj dopust, da mi rata biti med prvimi tukaj gor. Zadnje čase še naš kužon štrajka, pa ne zahteva jutranjih sprehodov pred pol osmo, mogoče pa ve, da smo na dopustu. Kako je ga. Kruce, ali od veselja skače gor in dol.
Netka, kdaj bodo puppiji??? Komaj čakam in ko se bodo male kepice polegle, hitro eno fotko gor, da jim izberemo imena po RR-jevsko, ti samo črko določi.
Zarja, torej je tvoj tudi v 9. nebesih, saj je prav tako. Sta si že zaslužila. sedaj pa lahko tistemu tvojemu prijatelju doktorju, ki je rekel, da s pingvini ne more uspeti, CB zatlačiš pod nos
Praviš, da joškice že rastejo, a si jih fino s pirom zalivala?
Gretka, te še net jeb.ava? Daj ga nazaj...Saj veš, mi se ne damo.
Hedi, kaj je to sedaj, jaz se malo pocajtam, ti pa obležiš. Kdaj gremo na skupinski date s tvojo sosedo tja čez cesto tvoje hiše?
Dajamaja, 4x4 fancy, pa glej da bo dovolj velik, da bo Chaki imel dovolj prostora.
Pupa, zelo težko je kaj reči na tvojo terapijo, ker ni originalnega recepta. Namreč terapije se razlikujejo med seboj, jaz sem bila 2x v kratkem postopku in obakrat sem imela različno terapijo. Zaupaj doktorjem, sigurno bo je vse v redu. Če imaš 31.12. prvi UZ dvomim, da bo takoj sledila stopka. Po vsej verjetnosti, boš morala iti še 2x na UZ, da bodo videli, kako folikli rastejo. Namreč stopko dobiš pri velikosti folikov od cca 21 naprej, dva dni po stopki pa sledi punkcija. Teoretično bi lahko sledila punckija v petek, če bi res v sredo dobila stopko, ampak mislim, da bo prej stopka padla med vikendkom in bo punkcija naslednji teden.
Sonček, evo moj današnji dan je potekal takole, zjutraj ustava, se oprava, kar sem pa v rok država te pa nč ne briga
Hec mora biti. Resnica je takšna, da sem zjutraj kužona prošetala, potem sva šla z mojim v BTC, da mi je kupil darilo za rojstni dan, pa na Žale svečke prižgati, potem je sledilo kosilo pri moji mami, pa zopet sprehod s kužonom, sedaj pa greva na večerjo s prijatelji.
Mišek, mislim da delajo na GK LJ kar noramalno, tako da bo ja čimprej akcija. Navijam zate
Kicsi, hvala za navedene arcnije, sem že bolje, sedaj se moram pa čuvati, da ne bom tudi za silvestra v postelji, čeprav po drugi strani mi pa ni čisto nič manjkalo.
Žižek, kje si mi ti moja izgubljena duša?
Pikovit, če se ne motim, ti tudi v ponedeljke štartaš s špikanjem, GO FOR IT
TUDI vsem ostalim želim prav lep dan, sedaj se pa moram šibati obleči, ker greva z našim na večerjo s prijatelji, to je nekako po božična/silvesterska večerja. Se beremo