Evo mismis je prišel iz
šole premražen in moker kot cerkvena miš. Najprej smo obnovili seznam, sedaj pa k čestitkam in pozdravom.
Mlinčkovi, ma kaj naj rečem drugega kot:"Ma to je SUPER..."
. Pa super opisi dogajanj o dnevnem poteku.
Želvica, a sta dva, a sta dva
Tudi tebi čestitam iz vsega srca in ti želim lepo in mirno nosečnost brez slabosti.
Tinca, tebi sem že na MON-u napisala, pa kljub temu, zelo mi je hudo, da vama ni uspelo, sem full držala pesti
Pika. po, ne vem kaj se prerekata, kdaj dela dr. D, počakajata na strokovnjaka za dr. D-ja. In ja res je, dr. D dela v ponedeljek in petek dopoldne, ampak ne vesta pa, da dela ob torkih popoldne. Jaz pa vem
Daisy,
, me je že prav skrbelo zate, sem ti že hotela poslati SMS, vendar sem se spomnila, da ti in gsm-ji niste ravno kompatibilni, pa ti ga potem nisem. Sem pa mislila nate, veliko...
Pikovit, seveda se bomo dobile, če ne prej pa 100% konec decembra, tam 20.12. saj se spomniš, sva se nazadnje v Kongotu pogovarjali, da je treba še tvoje šampanjce spiti.
Sulfinija, upam da tvoje tečke ne bo, če pa že mora priti, naj pride čimprej, da boš lahko šla v postopek
Blanči, kaj pa sedaj pri tebi, ali je krvni test padel, ker če je test pozitiven, bi bilo mogoče dobro poklicati ata Reša, pa naj on pove, kako naprej
Bumo, kaj te hormoni zezajo, ali je cmeravosti vzrok previlka količina romantičnih božičnih filmov, ki jih začnejo tak čas vrteti po TV
Noki, ti pa si faca, tvojim postom se pa vedno nasmejem, kar tako naprej...
Miška, si že doma iz službe? Kaj danes ni bila ta dolgaaaaaaaaaaaa
Pija, kaj je pri tebi novega, si še slamnata
Žižek, torej misliš ti že konec decembra štartati al kaj. Kaj pa možek, je že prišel domov?
Shadow, si začela uporabljati moje tanajljubše smeškote, I like banana dance
Goldy, saj še malo, pa ne boš več večerjih ven metala, si že blizu 12 tedna
Lučka, vsak stvar ima svojo prednost, pa čeprav je to le E košarica
Bambi, ti kar furaj desni bok, še kakšen dan, potem bo pa lažje
zarja, upam da se ti zadeva v službi čimprej umiri
larči, si se že umirila, ali še vedno bezljaš okoli kot kura brez glave
Kajši, naš je rekel kadarkoli, samo da bo bolj proti koncu tedna, bi šlo mogoče v petek?
eko to naj bo zaenkrat to...sicer vem, da sem zihr katero pozabila, pa ne mi zameriti, grem pod tuš, da se vsaj malo sčistim in ogrejem.