Živjo...
To pa je res Murphy... Takrat ko imam čas ali ko KONČNO pridem do računalnika - kar je zadnje čase zelo redko, ker moj študira za izpit in piše seminarske (magisterij je ena sama velika seminarska...), vas pa ni skoraj nč tle gor
No, uspela sem se prebiti čez poste, odkar sem se nazadnje javila (dva dni nazaj), pa ste že toliko napisale... Ja, hudo...
Najprej bi rada čestitala SULFINIJI za naravno nosečnost... in držim pesti, da bo vse ok...
Prav tako bi rada čestitala BLANČ... Super! Želim ti lepo nosečnost
BOZZA.. Jst se opravičujem, ampak tisti listek kjer sem si napisala pot, sem izgubila. Tukaj je telefonska, pa ti bodo vse obrazložili 01/755 87 65 (Ana-Agatha SEDEJ, Drenov Grič št. 72/c) - se opravičujem zamudi.... beri zgoraj...
MOJ SONČEK hvala za lepe želje...
BBPIKICA... Ja, nism bla skoz celo leto pridna - beri "pesimizem" - tko da Miklavž to vse vidi... Pa vendar hvala... NO, pa smo spet pri pesimizmu... pa če si ne morm pomagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
BAMBI75.. Iz tvojih ust v Božja ušesa bom rekla!!! Hvala.
SAPI...Upam, da se - prelevi v + tekom naslednjih dni, tko da jst zate še nism obupala, zato še ti ne bom dala objemčka...
MIŠKA73.. Kje si "stara" ? Kje se mi skrivaš? Pismo, spet vikend delam... sem pa naslednjo nedeljo prosta, tko da bi se lahko kaj zmenili... Kaj praviš?
KAJŠICA... Ti je sedaj kr dolgčas mar ne? Dej, javi se , pa greva na kavo... jst še kr budno spremljam tvojo lučko in avta...
MISMIS... 20.11. Pa sej ne morm verjet.. Mislim, da sva ravno na ta dan povabljena na 70 letnico strica od mojega.. (al sva 19.11. ) Nism zihr.. Bom pr mojmu preverila kaj piše na vabilu... pa ti javim... srčno pa upam, da je 19.11. , saj že malce pogrešam tvojo štango... hahahhahahah... bi mi spet morala pripraviti lasuljo.. tokrat takšno, ki ne pada kr tko dol..
aja, je pa moj reku "A moški sotrpini pa ne smemo zraven?" sem rekla "ja, če pa nis tolk pogumn, da bi bil del RR - aktiven član kot Mlinček in Krucifiks"
PIKOVIT... Šele dans sm vidla tvoj ZS.... Te bom poklicala... Dans pa me itak ni bilo v službi... Jutr pa delam od 6 do 18.00 ure...
IN KAJ JE NOVEGA....?
Torej.. Gremo po vrsti..
1. dans sm imela podelitev diplome... stlačili so nas v največjo predavalnico na faksu, ampak je bila TAKŠNA GUŽVA.... da tud zravn odra nisi prišel s fotoaparatom.. tko da so lahko fotografirali le tisti, ki so imeli res dobre fotoaparate. Moj Canon ni potegnil tko daleč, tko da je nastala res temna fotka, ko sm na tistem odru... TO mi ni bilo všeč... Lahko bi najeli večjo dvorano, da bi te vsaj domači lahko ovekovečili.... tko pa bom imela ta spomin v mislih.... TUd to nekaj šteje...
Druga stvar mi ni bila všeč ura podelitve... 13.00... skoraj nihče od naših ni mogel priti.. in v decembru vsi vemo, da je težko dobiti dopust...
Oblečena sem bila v tisti krilni kostim, katerega mi je kupila tašča, v vijolično srajco in vijolične čeveljčke (res so hudi iz Deichmana) in dve vijolični zapestnici ter vijolični uhani ter seveda vijolična torbica... aja kostim je temno sive barve... ni vijoličen
Morm priznat, da sem bla kr HUDA.... Beri "dobra mačka"... Posledico berite čez nekaj vrstic.... Na podelitvi je prevladovala vijolična barva...
No, po končani podelitvi smo šli na Jamarski dom v Gorjuši pri Dobu... res zelo dobra hrana in zelo ustrežljivo osebje... tam si lahko ogledate tudi železno jamo (jst si jo imam namen, ker si je še nism uspela)... smo najprej spili aperitiv.. srebrno penino... potem pa pojedli "bogato" kosilo...
Sestra mi je poleg ostalega kupila namizni prt rumene barve.... zakaj prt, se bosta najbolj spomnili GRETHY in KAJŠICA... Za ostale pa na kratko.. Ko sem bila v obdobju nafilana s hormoni, sem bila tečna za popi..... pip... in ko je bla pr men ta sestra (mlajša), je po nesreči mi umazala rumeni namizni prt.. In nebodi si ga treba... privre na plan moja gora hormonov in moja reakcija je bila nedopustljiva... sm bla kr dost huda... čeprav nism hotla bit... In nism opazila njenih solz v očeh, katere je pogumno zadrževala... TKo zelo sm jo prizadela... da si sploh nism predstavljala. Sestrična ji je na poti pojasnila, da so krivi hormoni, vendar imam občutek, da takrat sestra tega ni razumela niti verjela, da hormoni lahko tako vplivajo (tud jst nism verjela mojemu pred postopku)... V glavnem dans sm ji ponovno pojasnila, kako je bilo na stvari, in da mi je iskreno žal...In imela sem občutek, da mi je šele danes resnično odpustila... Včeraj mi je povedala slabo novico.. Niso je sprejeli v policijsko akademijo, ker se je psihologinji na sprejemnih testih zdelo prezgodaj, da gre v Policijo (beri "žrtev spolnega zlorabljana v otroštvu v daljšem časovnem obdobju") Pa kje je tle pravica...? Že tko je bila žrtev obeh storilcev, sedaj pa ji je to zaprlo pot v poklic, kateri jo zelo veseli.. ne morm verjet....
Torej.. da nadaljujem z mojim "autfitom"... Bil je tko hud.., da je mojemu skoz domišljija delala... In ko sva prišla domov, sva tko .... hmmmm....
kot že dolgo ne... (pa ne da je drugače slabo, da ne boste narobe razumeli...) ampak tokrat je bilo FENOMENALNOOOOOOOOOOOOOOOO
2. Moje
še ni... "zamuja" (kolikor se lahko tko izrazim, saj mi včasih zamuja včasih ne) 5 dni... slabosti in slabo počutje pa se nadaljuje... To slabo počutje pripisujem "konjskim" tabletam (Maca)... Za čajčke zdajle 4 dni nism bla pridna, saj sm imela našponan urnik v službi. Bo treba jih spet pridno piti... (ti, ti, ti,... )
"Zamujanje" pa pripisujem postopku...
A JE KATERI ŠE ZAMUJALA DRUGA MENSTRUACIJA PO POSTOPKU?
Da ima Teta Pehta prav, skoraj ne morm verjet, saj ko , imam bolečine v ledvenem delu, kot vedno pred
, tko da mislim, da bo
v naslednjih dneh... Bi pa bila zelo vesela, če bi se pridružila zgodbi Sulfinije... za naravno nosečnost... To bi pa res bil takšen čudež, da bi kr umrla od veselja....
KAJ ŠE NAJ NAPIŠEM...? zaenkrat je to to... itak pa bo mi kmal moj ukradu računalnik.. zdajle sm izkoristila priliko....
lp