writing-img

RE: December IVF/ICSI

clock-img

06.12.2008, 13:11

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Dobro jutro vsem skupaj!

Najprej pohvale vsem v novih preoblekah, še posebej mi je v oko padla Grethy! Uf, kako smo seksi! user posted image  

Senčka, hvala lepaaaa ...

Sem kr mal prevzetna ratala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

06.12.2008, 13:16

clock-img

Kicsi

pencil-img

346

Lep dan želim dekleta.Upam,da vas vreme ne depresira preveč.Mene sploh ne kajti moj dragi me bo čez eno uro peljal na erotični sejem user posted image user posted image .

Naša dva čmrlčka in jaz smo danes od Miklavža dobili majčko na kateri piše PRIDEVA JUNIJA user posted image .
Pa še nekaj se je zgodilo;moj dragi me je zasnubil in dobila sem prstan ,katerega sem si ogledovala že več kot pol leta user posted image .Sem se dans kar še enkrat zaljubila user posted image .Ta koncec leta 2008 je res čudovit,drugo leto junija bo pa še lepši.
Eno nebeško belino želim vsem trepetalkam in vsem borkam,da tudi ve iskusite to srečo.

clock-img

06.12.2008, 13:27

clock-img

miska73

pencil-img

4167

O Kicsi tebi se pa dogaja. Kdaj pa bosta rekla usodni da?
Čestitke in naj ti bo leto 2009 še lepše kot letošnje.
user posted image

clock-img

06.12.2008, 13:27

clock-img

baci

pencil-img

467

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja čestitam,bravo punca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

clock-img

06.12.2008, 13:52

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Lep dan želim dekleta.Upam,da vas vreme ne depresira preveč.Mene sploh ne kajti moj dragi me bo čez eno uro peljal na erotični sejem user posted image user posted image .

Naša dva čmrlčka in jaz smo danes od Miklavža dobili majčko na kateri piše PRIDEVA JUNIJA user posted image .
Pa še nekaj se je zgodilo;moj dragi me je zasnubil in dobila sem prstan ,katerega sem si ogledovala že več kot pol leta user posted image .Sem se dans kar še enkrat zaljubila user posted image .Ta koncec leta 2008 je res čudovit,drugo leto junija bo pa še lepši.
Eno nebeško belino želim vsem trepetalkam in vsem borkam,da tudi ve iskusite to srečo.

Kicsi, ti pa res živiš v pravljici!user posted image  Čestitam in obilo sreče!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:02

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Kruce, thx! Nenadomestljiv si!user posted image

Wp, žaluser posted image ...gremo daljeuser posted image .....zateuser posted image

Daisy, lepo te je brat!user posted image

Greti, lepo si napisalauser posted image

Blanč, kdaj greš ata obiskat?

Zarja, Shuka, Netka, Pija, kaj je Miklavž prnesu?user posted image

Miška, Pikica, Bumo, Se*, Sonček, Abra, Noki, Ajsi, Želvica, Sapi, Sabsa, Bozza, Mlnčkovi,Mismis, Gigi,....vsem, vsem lep dan! user posted image

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:03

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Čestitke obema za zaroko. In poročaj kako je bilo na sejmu, jast bi full šla, pa sem preobilna in vsi tisti, ki se jim za zdaj samo sexa...brez posledic bodo prestrašeni ko vidijo kakšne so lahko poslediceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

06.12.2008, 14:07

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Najprej iskrene čestitke !!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče se pa srečava kje na sejmu, ker tudi mene moj pelje tja ... pa saj iz kuhinjskega okna vidim sejmišče, ampak bom z veseljem nesla firbca tja past  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

06.12.2008, 14:08

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Hvala Larica, kako si ti ????

clock-img

06.12.2008, 14:21

clock-img

Kicsi

pencil-img

346

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Zdaj je tko,naslednje leto žal ne bo šlo,tko da sva se odločila,da bova usodni DA rekla junija 2010. user posted image

clock-img

06.12.2008, 14:23

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Oj, sosedica Blančeva, si prosta?user posted image  Kako si ti lepotica v novi oblekici?
Jaz sem ok, nekaj sem se razvnokar razkurilo na posvojitvah... ko mi pridejo pametnjačit, sej ne moreš verjet...pa človek se ukvarja kao s posvojitvami, pejmo, pejmo
Zdaj se spravljam okraske delat, kej Miklavževega sladkega popapcat, pa kak sprehod (žrtev še iščem), in kmalu bo konec dneva, ko je 'naša balena' (tako me kliče moj dragi, po ital. pomeni kituser posted image ) utrujena in mora počivat na kavču. 
Uživaj mi!user posted image

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:25

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Zdaj je tko,naslednje leto žal ne bo šlo,tko da sva se odločila,da bova usodni DA rekla junija 2010. user posted image

O, kako lepouser posted image ...jaz bi tudi tako romantiko...

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:27

clock-img

Kicsi

pencil-img

346

O jaaaaaa,se ne bom nič pritoževala user posted image .
No dekleta,zdaj pa grem na erotični sejem.Jupiiiiiiiiiiii user posted image user posted image
Lep dan vam želim.

clock-img

06.12.2008, 14:28

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Kisci, moj je bil s kolegi včeraj je mogl bit kr fajn, ker je šele ob enih domov pršuuser posted image . Sem dobila darilce iz sejma, samo ga še nekaj časa ne bom mogla uporabljatuser posted image .
lara šele 22.12. uh kje je še to...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

06.12.2008, 14:29

clock-img

blanč

pencil-img

3419

grethica kolk maš luštno oblekcouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

06.12.2008, 14:30

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kisci, moj je bil s kolegi včeraj je mogl bit kr fajn, ker je šele ob enih domov pršuuser posted image . Sem dobila darilce iz sejma, samo ga še nekaj časa ne bom mogla uporabljatuser posted image .
lara šele 22.12. uh kje je še to...

kaj si dobila??user posted image
čakaj, kako šele takrat, a ni prvi pregled pr atu 14 dni po testu???

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:35

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Dobro juto srčice moje.....Miklavž je prinesel user posted image .....kuglice so malo poplesavale, je blo pa čist ok.
In kako ste kaj pupike?

Horny Teddy

clock-img

06.12.2008, 14:37

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Zarčiuser posted image  dobro jutrouser posted image

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:38

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Dobro jutro Larči lubek, zate je verjetno že dan....user posted image user posted image user posted image . Saj ne morem verjet, ati nama je prinesel kosilo.......lazanjo. Atek moj ti si car!!!!!!

Horny Teddy

clock-img

06.12.2008, 14:40

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro Larči lubek, zate je verjetno že dan....user posted image user posted image user posted image . Saj ne morem verjet, ati nama je prinesel kosilo.......lazanjo. Atek moj ti si car!!!!!!

Zarja, to pa ni hec od Miklavža! Daj mu lubčka še od mene, zlati je!!!!!user posted image user posted image

Coelho

clock-img

06.12.2008, 14:42

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Larči moj ti si ok? Kaj pa je tebi Miklavž prinesel? Pa otročkoma?
Jaz moram dans pisat Božičku............nisem že en lep cajt.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 6.12.2008 14:43:12 >

Horny Teddy

clock-img

06.12.2008, 14:43

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Kicsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam pupa. Naj vama bo zakon srečen!!!

clock-img

06.12.2008, 14:46

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

evo, če bo še katera rabla;
Božičkov naslov:
Santa Claus'
Main Post Office/ FIN–96930Artic Circle/
Rovaniem/Finland

Horny Teddy

clock-img

06.12.2008, 14:47

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

pridne bodite, grem papcat, se beremo kasneje.....lubčka.

Horny Teddy

clock-img

06.12.2008, 14:54

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Larči moj ti si ok? Kaj pa je tebi Miklavž prinesel? Pa otročkoma?
Jaz moram dans pisat Božičku............nisem že en lep cajt.

Sonček moj, sem dobila sladkarije, med in oreščke, standardno po jusuuser posted image ...da me trofne kaj takega kot kisci...user posted image user posted image
Piši mu ja, če nisi že dolgo, te bo dal pred vrsto in zagotovo izpolnil želje!user posted image

Coelho

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem