Dan, upam da ste lepo preživele tale lep sončen dan. me veseli, da vam je bila jutranja postrežba všeč, kaj češ če imaš kužona, ki te že ob šestih zjutraj zbudi, da ga pelješ na veliko potrebo, kljub temu, da je zunaj in da bi lahko to že sam opravil
Vidim, da naše nosečke že prav veselo kupujete majice z napisom: pridem, prideva,... fino, fino. Ko bomo mi na tem, jih bomo kar sami naredili. Mikica, pa barve za tkanine in akcija.
Mi smo danes malo pospravljali bajto (saj vem, da se ne spodobi na gospodov dan delati, ampak včeraj nam ni zneslo), popoldne sem pa obula batovce in sva šla s
na barje, ki je popljavljeno čez in čez. Tako, da je naš kužon užival v teku po lužah in plavanju, da sem ga domov pripeljala čisto mokrega.
Obi, čestitke za IUI, držim pestke za lep božični plus
Pija, ekola sem te že dodala na seznamček, zdaj je pa res že čas, da se prideš malo poštangat
Lučka, upam da te slabosti hitro minejo. Še dobro, da imamo mi 3 WC v bajti, če bo slučajno kakšna gužva
Blanči, a atejev dopust je razlog za tako pozen UZ, dobro je, da je sedaj samo še 15 dni do takrat
bbpikica, ma naš me je ves čas nagovarjal, da si kupim kakšno oblekico, pa skoz mi jih je kazal. Ta prav hec, odkar sva skupaj, me ni videl v oblekici, če bolje razmislim, je nisem oblekla od maturanskega plesa dalje. No na koncu sem mu rekla, da bova pri moji mamci, moje oblekice od maturanca vzela in jo bom oblekla samo zanj. Zanimivo je bilo, da sem jo celo spravila gor. Je pa bilo našemu tako všeč, je rekel, da mi manjkajo samo še jebozovni štunfi in moje štikle.
Wp, glede na to, da ti zamuja, bi ti mogoče malo poklicala svojo G, ker zamujanje 8 dni, pa nič več kar tako
Baci, me veseli, da bolečina popušča, te občutki pred
so pa itak čisto prezgodaj, sprosti se malo, mogoče so pa to znaki, da se pikec gnezdi
Larči, uf sem si kar odahnila, da sem si prav zapomnila. Ja, če naslednje leto ne bo šlo prstan pa to, bo pa 2010 veliko lepše, ko bosta z vama še vajini pikici.
Sonček33, upam da občutki varajo, da bo pikec še malo počakal
zdaj moram pa šibati jest, mi je moj palačinke spekel. JUPI