Dobro jutro vsem skupaj. Vidim, da se je včeraj tukaj kar nekaj dogajalo
. Mi smo bili v pasji šoli in smo spet prišli domov zmarani in premraženi, tako da sem se samo k mojemu stisnila na kavč. Ja no, sej še en teden in pol, pa bo konec tudi te šole, potem se pa lahko začnem za moje izpite učiti.
Goldy in Sabsa, čestitke za pregled in pikice
Zarja, hvala za včerajšnega Colina, mi je pa danes sedel. Hvala tudi za jutranjo kavico
Netka, katera tvoja
od zadnjegea postopka pa bo to? Če je šele druga, te sigurno ne bodo spustili pred januarjem v postopek
Zvezdica, kaj pa tebe muči. A Medo nagaja?
Sonček33, nič nisem zasledila, kako si ti včeraj opravila pri svoji zdravnici. Kaj je rekla za tiste nočen bolečine?
Gretka, zdaj si že skoraj na pol šihta, dobro delaj. Glede tvojih bolečin pa nikoli ne veš, mogoče se je pa folikelček prijel
Shadow, torej jutri lulamo, super, navijam da bo plusek
Žiži, a si se že sestavila po vikendaškem žuru?
Pikovit in Kajšica, kje sta. a sta že čisto decembersko razpoložene
Lučka, dobro opravi danes prisvoji zdravnici, pa lep pogled na pikico želim
Kruce, kje pa si ti zadnja jutra? Smo se babe navadile, da nam ti postrežeš prvo kavico
Baci, ti nič računati ciikla, to te samo opominja na trepetanje. Če pa si imela še estrofen, se zna zgoditi, da tvoje
sploh ne bo, dokler ne boš prenehala z jemanjem. Tako se je zgodilo tudi Zarji.
Miška, kaj pa tebe pohota daje ali kaj, včeraj sta z Zarjo prav tekmovali, katera bo prilepila več tipčkov gor
Stijan, tudi jaz ti želim, da danes dobro opraviš
bbpikica, lepe želje za vse nas, upam, da se čimprej uresničijo
Blanči, izpreži malo to gužvo v službi, pikce morajo tudi kdaj počivati
Pogrešam pa še veliko ostalih bork: Mčinčkovi, DaisyE, Marjetka Cvetka, Arneja, WP, Se*, Jazzz27, Tina, pika.po, Bambi, ...Punce javite se kaj
< Sporočilo je popravil mismis -- 9.12.2008 8:56:23 >