Sedaj pa še ENO DOBRO JUTRO VSEM SKUPAJ
Mojsonček, hvala za kavico, res je malo podobna našemu kužonu
Žižek, je zrastel kajne, sedaj je že pravi velikan, ko greva po ulici, se naju ljudje kar izogibajo. Da ne govorim o psih, se ga ognejo kar na tri metre. Naš puppy pa še kar sili k njim.
Netkič, uživaj na sprehodu, mi smo to že opravili za zjutraj. Torej se je včeraj treslo na vašem koncu
Miška73, niti pojma nisem imela, da bo slika mojega kužona spodbudila takšne debate. No saj bomo pa danes kakšne fletne tipčke popale, npr nekaj takega
Baci, kako misliš, da sem blokirana, saj nisem. Res da včasih zablokiram, ampak to ne zanalašč. Ali si morda enkrat ponesreči pritisnila na moj post tisto rdečo roko spodaj, kjer piše blokiraj? Kako je danes s teboj, ti je še slabo?
Lučka, kaj pa ti delaš že pokonci. Ali že letiš k G urejati bolniško?
Mlinček
, si se le javil. Kako ste vi 4-je. Ima draga že kaj slabosti? Ali pridete na naš žur?
Noki, kje si??? Te full pogrešam, upam da je vse ok s teboj
wp, žal mi je, da se nam ne boš mogla pridružiti, ampak sej bodo še srečanja. Mogoče se bosta pa zato imela na 70-letnici full dobro.
Obi, kako si ti, kako se držijo pikici. Držim pestke, da bo jutri vse ok s tvojim endometrijem
Zarja, jutri greš pa že po otroke
Bumo, ti še kar počakaj, jutri bo pravi dan za test. Danes že imamo nosečko, jutri bo pa tvoj dan
mala81, super da se je začelo premikati tudi pri tebi
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.12.2008 8:42:10 >