IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Hvala za lepe želje.Vsake toliko časa kar mal
.
Grethen pa kje si ti? sem mal pojokala ko sem sms brala
Evo me doma
Blanči ...
ma dej no nehej vekcat, pejt raj lulčkat, da nauta tvoji dve pikici na tesnem, ko ju bo voda tiščala ...
moram pa priznat da je blo iz dubine duše

...

zgleda da imam dons dan za spravljat človečke v solze, madona ja, sodelavka je tko jokala, k sem ji povedala kaj sem pisala Božičku, da se pol še dve uri ni srota mogla(hotla) pogovarjat z mano ...
pol je pa rekla, da sem jo tko ganila, da je misla, da jo bo kr razneslo,

maaaarija pomagej

, pa sploh nisem hotla da je tko ....

zdej pa še tebe nooooooooo ....
Sej res, nč te nisem zasledila na seznamčku za fešto pri mismis 20.12. ??????????????? Drgač ti pa sam mal hormončki nagajajo, sej to čist normalno v nosečnosti ...
jupiiiiiiii dva sta ... me kr razganja tolk sem srečna za vse vas ... se tko raznežim ko vidim seznamček ... pa še trepetalkam moram povedat, da spisek še ni popoln, da se ta mesec itak vse selite s trepetalskega na nosečniškega, tko da brez črnih misli ... se pa hkrati opravičujem vsem lubikam, ki so jim napačna vrata odprli in so žal šle mimo tega seznama ... amoak sem prepričana da bodo v bližnji prihodnosti zasedle pravo mesto med nosečkami
Vas imam decembersko nepopisno rada VSE !!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.12.2008 20:13:19 >