Večer, kako smo kaj na tale suh sobotni dan.
Lana08
, res žalostno, da si morala iti na abrazijo. Punca občodujem tvojo moč in pogum, ki ju imaš za naprej. Svaka čast
Kajatina, bravo za današnjo stopko, v ponedeljek pa mirno na punkciji
1122*, seveda sem te z veseljem dodala na seznam, saj si vendar naša. Drži se mi in ne pretiravaj z utropi*
Se*, tebe pa imam tudi na sumu, ajde hitro povej si že lulala, daj daj, vidiš da komaj čakam, da te napišem na seznam nosečk na častno 7. mesto
Žiži, ja mismis je priden, danes pečemo piškote, pa še gips smo vlili v modelčke, da bom lahko naredila novoletne okraske. In ne, nimam sindroma gnezdenja, ampak so mi ti okraski pač všeč, ker so bolj domači in topli, kot če so na jelki samo kupljene bunke. In kaj ti počneš te dni? A boš v soboto našla pot do mene, ali pošljem navigacijo
Šopka, tudi ena pikica je super, še sploh če si med mlajšimi. Glede na to, da si pa imela hiperco, imaš VELIKO možnost za vgnezditev. Želim ti, da bi videla na testu en velik plus
Sonček33, kako si mi ti, se je mali Lovro/Voranc/Lenart pomiril in ne sili več ven?
Larči, kako si mi ti in tvoje pikice. Možek (bodoči) kaj uboga?
Tinca, lepo da si se javila, upam da te tale veseli december ne bo preveč izmučil. Še zdaj ne vem, če ti bo uspelo priti k nam v soboto? Upam, da prideš, da se spet vidimo in da ti končno vrnem posodo
Miška, a danes počivaš, ali je še vedno ilegala v igri
Zarjica, a tako ti hvataš krivine, svojega v trgovino, potem pa hop na RR
Gretka, fajn ga žuraj danes, pa ne pretiravaj z alkotom, kljub veselemu decembru, da ne bo jutri tiger
Goldy, saj počasi bo tudi teh slabosti konec. Pa še malo pa bo jutri in pride tvoj domov. Sem kar 100%, da ti bo prinesel kakšno darilo
Želvi, kako ti, kaj novega, kdaj imamo prvi UZ , čaki grem na seznam vržt uč, aha v ponedeljek, lepo pozdravi svoji pikici
.
Netka, kaj je pri tebi novega. Si se pomirila glede albuma, sta te kužiki prošetali
Lučka, kje si mi ti? Pa bbpikica, pa Daisy, pa Mlinčkovi pa čuda ljudi pogrešam: Abra, Noki, Hedi, Pikovit,...
Nč, še na hitro osvežim seznamček za rojstni dan in šibam pečti piškote, da bo lepo praznično dišalo pri nas.
< Sporočilo je popravil mismis -- 13.12.2008 19:02:42 >