writing-img

RE: December IVF/ICSI

clock-img

01.12.2008, 18:23

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

nekaj me računalnik za.je.ba.va pa ne morem dlje kot na sedmo stran....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.12.2008, 18:24

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

a zdaj pa me je fliknilo kr na 9. stran. Pa kaj ste delale na 8. strani nikak je ne morem odpret do konca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.12.2008, 18:24

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Še mal potrpljenja, pupe. Neki mi tale naša stran serje. Ko je moj prejle neki pisal, mu je neki zaštekal in zdej sploh ne vidim dogajanja, ki se je dogajalo za tem user posted image . Nazadnje mam od pike.po post, za tem pa nič ne vidim, tud če osvežujem. Da vidim, kaj bo zdejle s temle.

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

01.12.2008, 18:25

clock-img

nokes

pencil-img

1441

men se zdi, da je mlinček kompjutre začaral, nekaj ful štekajo.

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF?? joj, poskušam še enkrat, pa ne pridem nikamor! hočem na stran 8!!!!

nokes

clock-img

01.12.2008, 18:26

clock-img

Tina1

pencil-img

310

zarja mene tud zajebava, jz pa ne morem prebrat vseh sporočil na strani. Preberem lahko 5-6 sporočil, naprej pa ne.

Pa še popravek: sem pozabila označit.

6. 2. GK grem po napotnico za nov boj

clock-img

01.12.2008, 18:26

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi jaz sem ugotovila da stran nekja šteka.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

01.12.2008, 18:27

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

očitno smo mele vse iste probleme.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

01.12.2008, 18:28

clock-img

nokes

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

zarja mene tud zajebava, jz pa ne morem prebrat vseh sporočil na strani. Preberem lahko 5-6 sporočil, naprej pa ne.

Pa še popravek: sem pozabila označit.

6. 2. GK grem po napotnico za nov boj

ja tina, kaj pa se je zgodilo??  ni niti pikice šanse več, da te user posted image  sam heca? user posted image

nokes

clock-img

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Ej, tko ko zarja pravi. 8. stran se mi pri začetku posta od mojga konča in ne morem nič naprej čekirat. Nej ena citira, kaj se je tam dogajalo. Pa še Dejzi se je javla, vidim. Šmrc. Tole je res čudn.

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Mlinčka user posted image  user posted image  user posted image !!! Dej nam pa povej: a mormo bit mal na negativo narjene da pol kole rata - fris babji user posted image

Pozdravček vsem!

clock-img

01.12.2008, 18:29

clock-img

Tina1

pencil-img

310

nokes, mislim da ni več upanja. Očitno je moje sporočilo na prejšnji strani, tam kjer ne moremo brat. Vsaj upam, da je tam, če ne bom pa še 1x napisala.

clock-img

01.12.2008, 18:33

clock-img

nokes

pencil-img

1441

daj mlinčka, PODROBNO napiši kak je blo od takrat dalje, ko si slekla gate! hočem vedet vse! si pač pobulila, ko sta se videla 2, ha? user posted image user posted image  jaz sem se ful režala, se mi je res čist snelo!

mlinček, šraufnciger v roke, pa mal pošraufat, ker tole, da ne vemo, kaj je dejzi napisala, ni za nikamor! al pa te zatožimo moderatorjem, da si pokvaru forum! user posted image user posted image user posted image

nokes

clock-img

01.12.2008, 18:34

clock-img

pika.po

pencil-img

601

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kumi zdej sem prebrala!

Pr Mlinčkovih pa kr dva user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte koker se najbolj da!

clock-img

01.12.2008, 18:34

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Dobr, samo da nisem edina, ki m RR zafrkava. Ampak ga že cel dan po malem. mene je danes že 3x in to ob različnih urah. Okoli 13h mi je celo ni hotelo odpreti (RR mislim)user posted image

clock-img

01.12.2008, 18:35

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Ma spet šteka. Sem bila na osmi strani in pri mlinčku zašteka, potem mi je le uspelo prebrati.
Čestitke Mlinček za lep opis tvojega doživljanja današnje situacije. user posted image

Tina user posted image  in user posted image  za tvojega dragega, da te je tako potolažil. Bo pa tako kot braviš,zgubila si samo bitke ampak vojne ne.

No pa spet ne deluje 8 stran user posted image .

clock-img

01.12.2008, 18:37

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Draga the Mlinček family! Iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Se*, čestitam za dveuser posted image  user posted image  !

clock-img

01.12.2008, 18:37

clock-img

želvica99

pencil-img

418

Cao dečve, se najprej javim, ker sem že tako pozna, pol grem pa brat kaj je novega, bo verjetno kar trajalouser posted image ko ste prvovrstne čveke.

V glavnem vse je ok, bHCG ful visok, tko da upamo, da bo šlo tud naprej po planihuser posted image

clock-img

01.12.2008, 18:38

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

kruce, da ti odgovorim glede zadnjega pregleda pred postopkom.
Ko bosta prišla tja, bo imela tvoja še en UZ, da ata vidi, če je vse v redu (če je kakšna velika cista, kaj narobe oz. DA JE VSE O.K.). Potem pa vama da navodila kako naprej. katera zdravila bo tvoja jemala, kako jih bo jemala. Potem p se naslednjič pri njem zglasita 2 dan user posted image , ko pokaže kako se deja inekcije. Nato sledi prvi UZ kontrole rasti foliklov na 8 dan ciklusa, nato pa vse sledi po potrebi oz. odvisno od rasti foliklov.

To je bolj v grobem, če pa te še kaj zanima pa vprašaj.

clock-img

01.12.2008, 18:39

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Cao dečve, se najprej javim, ker sem že tako pozna, pol grem pa brat kaj je novega, bo verjetno kar trajalouser posted image ko ste prvovrstne čveke.

V glavnem vse je ok, bHCG ful visok, tko da upamo, da bo šlo tud naprej po planihuser posted image

Meni pa diši po user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kdaj pa imaš sedaj prvi UZ?

clock-img

01.12.2008, 18:41

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Čao dečve in fantje kaj se dogaja?
Cela porkamadona!?
Minček kaj si neredu? user posted image  user posted image

Tina joj tvoj post na tej strani me je prav presunil. Kaj se dogaja? A si vsaj test delala? Držim pestke še vedno user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

01.12.2008, 18:42

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF??

Ehhh se jaz malo čudno izražam. Hotla sem povedat, da sem že en 10. dan novega ciklusa, prvega po ICSI, tri je treba dat pa skozi. Kr neki. user posted image user posted image user posted image  Dont mind me.

A je mlinčkica že dala poročilo? Jaz sem take volje, da bi malo jokala od sreče.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

01.12.2008, 18:43

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Želvi kolk je to ful visok? user posted image  user posted image  user posted image

Dejsika helou user posted image  user posted image  user posted image . Kako si nam ti draga?

clock-img

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Tina, a potem res ni več upanja. A je morala priti user posted image . user posted image user posted image user posted image

Mlinček jaz pa ne vem zgodbe, ker je nisem mogla prebrati.user posted image

Daisy, kako si? Kaj si nam ti kaj javila. za tebe tudi ne vem.user posted image

Joj, ta smotana RR user posted image

clock-img

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Tina1, a res ni več upanja??? user posted image  Ne bi šla še na krvnega preveriti, saj vidim, da si mela dve pikici...

Želvica99, naj še ti enkrat uradno čestitam za visok bHCG! user posted image

clock-img

01.12.2008, 18:44

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dejzič, prebrala, pa ne razumem tisto s prvim xxx po IVF??

Ehhh se jaz malo čudno izražam. Hotla sem povedat, da sem že en 10. dan novega ciklusa, prvega po ICSI, tri je treba dat pa skozi. Kr neki. user posted image user posted image user posted image  Dont mind me.

A je mlinčkica že dala poročilo? Jaz sem take volje, da bi malo jokala od sreče.

Noki a ti pol vidiš 8 stan???
Dej citiraj.
Dejzi al pa ti še 1x napiši. Pliiiiiiiz

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem