Kruce, hvala za kavo.
shuka, kako kaj zdravje. So se bacili že ustrašili naših groženj?
Se*, jaz sem bila najprej na bolniški od punkcije do 2 dne po ET, potem pa sem šla delat. Ko pa sem bila nosečka 6 tednov pa sem šla do osebnega zdravnika in dobila za en mesec bolniške (odmaknitev od vira okužb in narava dela - delam v vrtcu, v jaslični skupini). Januarja grem pa na komisijo, pa bodo povedali, ali mi odobrijo bolniško do porodniškega, je tako predlagal G. Drugače je vse v redu, ko imam pa svoj ritem in prehrano, ki jo lahko konzumiram. V službi pa vem, da bi bila po dveh urah fuč, hrana pa vem da ne bi prišla v moj želodec, ker bi me šprej že vonjave pokončale. Tolikšna količina hrane, pa delit,...
Bumo, te zastopim. šele po 1.UZ se vsaj malo odahneš, ko veš da nekaj raste v tebi. Potem pa bi otročka najraje kar ves čas spremljala.
Pa nič razmišljat, da je kaj narobe, ker je itak vse super.
lara, oooo vitaminčki. To je pa zadnje tedne balzam zame. Bi samo sadje jedla.
šopka, zelo mi je žal, da ni uspelo in se je pravljica končala.
Kako pa je za naprej, z zamrznjenčki pa upam, da ti bo lahko pomagala katera od tistih, ki je šla po tej poti.
vampirka, vidim da si res že stara borka in da te tudi še čaka kar nekaj pingvinčkov. Naj bo eden toliko nagnjen k toploti, da si bo od mrzlih krajev želel priti k tebi na toplo in tam ostati do poroda. Sem pa vesea, da imaš malo časa, ker ga sedaj posvečaš svojemu sončku, kar je tudi lepo.
zarja, vidim, da smo vse bolj za bolniško. Kar j tudi res. A ti si pa vsa pomečkana od ležanja. Samo, da nisem jaz edina.
Sem pa vseeno pridna, se stiskam k dragemu, preden mi uide v službo, potem pa svinčnik v roke in pisat voščilnice.
blanč, naj vse ostaja belo, snežno belo.
netka, si pa res pridna. jaz bi tudi tako službo kot ti. rada ustvarjam, kaj rišem,...no saj mam to možnost izvesti vseeno tudi v službi, ko ustavrjam z otroki.
pika.po, a si danes leteča. Pa ne preveč zapravit.
gigi, vidim da bo že letos začetek akcije. Super. Sem najprej razmišljala, da te je treba spomnit, da boš klicala, pa sem si mislila, da danes pa ne boš jedla čokoldae že navsezgodaj zjutraj. Lpo, konec leta bo pomenil začetek novega leta.
miška pa spet kratka, ko se iz ilegale javlja. A si spet preveč prida?
Reby, kako pa se kaj počutiš? Si dobro? Pa res bodi kar na bolniški.
kajsica, kako si? Se že pripravljaš na žurko.