Alo!
Jaz pa zdajle ležim na kavču, Neži zraven mene panča (samo da se me tišči
), pa zraven na prenosnika klofam ... prenosniki so božji dar, vam rečem
.
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Otika, a ti si tudi večino dneva mati samohranilka...nas je precej takih. Vseeno ti želim čim več počitka
Jap, tudi jaz sem večino dneva samohranilka

... sam si je mami prihranila ful dopusta za december in mi pol tako dopoldne pride kaj skuhat pa malo zlikat in to ... evo mal rožic za mojo mamico
Spali smo mi spet super ponoči: zaspala je okrog 23ih, pa spala do 5ih zjutraj, smo jo nahranili in potem je potegnila še do 9ih ... sam čez dn jo mal šraufa po trebuščku, tako da ji pred hranjenjem dajeva kapljice proti krčem iz lekarne, pa nehala sem izdelke iz kravjega mleka jest, če bo kaj bolje ... mi je mami dons rižev narastek spekla na sojinem mleku pa je bil čisto vredu

.
Glede kilaže (moje) pa takole: se mi zdi, da jih imam zdaj celo manj kot pred nosečnostjo, pa nisem na nobeni dijeti ... hlače od prej lažje zapnem, pa tut trebuha imam manj, tak da mi to malo dviguje samozavest.
Glede Nežine kilaže: danes je bila patronažna pri nas 4tič, jo je stehtala in tamala se je v 8ih dneh zredila za 280g, kar je baje zelo vredu. Tak da jih ima zdaj že celih 2880g (jutri bo stara 3 tedne), v ponedeljek bo pa najbrš jih že imela 3000g, tak da jo bomo že kopali

.
Cipresa, moja je tut med talačnimi ... visi po eno uro na joškich, pa potem še brez problema poje 90 ali 100ml AM ... očitno od mene res ne dobi bokvekaj

. Samo se pa včasih res vprašam kam za vraga ta naša mala spravi vso to tekočino ... kako je to sploh fizično izvedljivo, ko je pa tako drobcena

... no ampak mi je petronažna dons rekla, da mora nadoknadit nizko porodno težo in da ji to odlično uspeva

.
5ra, kako ljubek otroček! Pa ne vem, ali samo tako zgleda, a je res tako ogromen

... midva sva najino frčafelo slikala skupaj z ono taveliko pikapolonico, ki sva jo dobili poleg telegrama v porodnišnico, pa je Neži prav miniaturna v primerjavi z njo, evo slikico: