IZVIRNO SPOROČILO: Lyla
Kako ste dobile navodila za AD3 kapljice? Vem da je postopoma a dodajaš vsak dan eno kapljico več?
Nam je zdravnik takole naročil in nismo imeli nobenih težav:
najprej 3 dni po eno kapljico, potem 3 dni po 2 kapljici, in tako naprej do polne doze, ki je pri nam 5 kapljic. Pa če se otroček doji in bi ga začelo po kapljicah črvinčiti, je potrebno prenehat za kake 2-3 dni in otroka opazovat, če ga še kaj črvinči (da vidiš če ga res kapljice črvinčijo in ne nekaj, kar ste ve pojedle) in potem čez 2-3 dni spet začet z 1 kapljico ... če ga spet črvinči, pa nazaj k zdravniku po D3 kapljice ... upam, da sem jasno razložila

.
Drugače sva pa midve sedaj iz 3-urnega potepanja ... je bilo tak fino zunaj, pa mamici se je čvek in čajček s prijateljico prav prilegel ... Neža je pa tako ali tako skos spala in še zdaj spi

.
Uh, sem vas že zadnjič hotla vprašat, pa sem pozabila ... a vaši

že kaj tlačijo rokice v usta ... men se je najprej ful fajn zdelo, ker je pač to en nov korak in dokaz da ji koordinacija med možgani in rokicami zmeraj bolje funkcionira, samo zdaj pa opažam, da smrkljica nič več rok samo ne slini in gloda, ampak že prav prste cuza, pa ne bi rada, da se navadi palček vlečt

Kaj naj zdaj? Naj ji pustim al naj ji skos rokice iz ust vlečem?