writing-img

RE: Če evrčki niso problem in ste za Č/B

clock-img

30.11.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

Ajoj ... teli vozeki pa meni nikol niso bili jasni ... zakaj hudiča imajo zadaj ful velika kolesa, spredaj pa tiata miniaturna, da so ja neuporabni za na makedam ... na podobno foro se mi zdi tut Quinny Buzz ... ma če bi bil 100€, pa ga nebi kopila.

clock-img

30.11.2008, 22:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Voziček za 2.200 evrov kupijo mali ljudje.

zakaj? številke so zelo relativne...nekomu je 2000€ toliko kot, je zate 200€. in pač kupi tistega, ki mu je všeč.

kaya....mogoče je pa mislila....po višini.....user posted image user posted image user posted image   verjetno se za ta denar fajn regulira ročaj....user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 30.11.2008 22:56:17 >

...vox populi...

clock-img

01.12.2008, 14:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kaya....mogoče je pa mislila....po višini..... verjetno se za ta denar fajn regulira ročaj....

ajaaa, no, zdaj pa razumem..se opravičujem za nesporazum user posted image  user posted image  user posted image  saj sem res bolj majhna, ja.

clock-img

01.12.2008, 16:45

clock-img

koala

pencil-img

5539

Meni niso všeč, pa četudi bi mi bili, ga definitivno nebi kupila, ker se mi zdi absolutno preveč za stvar ki jo otrok uporablja tako kratek čas.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

02.12.2008, 01:01

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Sto ljudi, sto čudi. Sto vozičkov, isto sr.anje. Samo cene nihajo. Voziček kot voziček, funkcijo vsi opravljajo nekak enako. Jaz grem raje kam na lepše za tak denar. No, tudi za manj.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

02.12.2008, 09:45

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

Se kar podpišem pod Mišni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem