IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Ja res, samo še 6 jih dobimo, potem pa nazaj v službo

ja kako gre hitro čas,
zadnjič me je šefinja vprašala, če bom imela kaj podaljšano porodniško, ker je tretji otrok in naj bi bilo avtomatično podaljšanje, a ne bi bilo fajn to

, še tisti 1 mesec za tretjega otroka nam ne pripada, ker so prvi otroci več kot 8 let že stari
pol mi pa Mitja prijavi, da sej ni problema, da lahko komot zrihtava, da sem še 1 leto doma

, ma ja, ta je pa tud no
jaz sem pa rekla, da bom jutri vse položnice plačala, potem 18. so še trajniki in kredit, tako, da 19. pa ne bo več porodniške
Danes bi morali pripeljati nov pralni stroj in ga niso, že en teden ne perem cunj (samo nujno pa še to se matram), ker je pralni stroj crknil oz. centrifuga ne dela, pa ne vem kaj še, kar ustavi se, imam celo kurilnico umazanih cunj, nujno bi morala oprati vsaj nekaj stvari od Nine, ker gre v sredo v šolo naravi.
Sva vzela Gorenje, tisto kar je sedaj v akciji za odprodajo zalog, pa v Mercatorju, da malo podpremo slovenske firme, če bo kaj pomagalao v teh recesijskih časih

. No saj najbrž nisva edina ki sva kupovala te dni pralni stroj, zato pa bom mogla na roke prat predno mi ga pripeljejo.