uau blacky ful lepe slikice poroke...
almera ne sekiraj se zaradi tašče. Skozi en ušes notri skozi drugega ven. To je najbolše pri takšnih pametnih...
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6
Almera, kako to, da nisi vedela, da ima Bor že 4,5 mesece drisko!?! Mislim, kakšna mama pa si?!?!
JAo, tašče .... populis, tvoja je zlata zato, ker jo še premalo časa poznaš
tale je pa dobra.
netki ktero pediatrinjo imaš ti za maledva? Jih voziš v Trbovlje. Jaz sem zadnič hotla it pediatrinjo zbrat pa mi je rekla tam v sprejemni sestra da je samo ena ki še sprejema sam h njej pa ga res nebi rada dala. Eden je šel v penzijo, ena ima pa polno in ne sprejema več.

In mi je svetovala da naj še počakamo če se bo kaj odprlo ker ni nič zato če nima izbranega pediatra da če zboli pridemo in ga vzame kdor je pač tam. Joj kakšna kriza je res v zasavju s temi pediatri. Mi je pa ta na sistemackih tko všeč da bi ga najrajše k njej dala sam so mi pa rekli da pride iz Hrastnika sem sistemacke delat.
pa bravo za laptopa in GSM!
in Tilnu za 5 mesecev!
blacky kako je s Tejo? Ste potem šli k P.?? Pošiljam eno

da se čimprej pozdravi.
rovarka in
almera super ste spesnile za neboglasnico. Jaz nebi bila sposobna nič takega skupaj skombinirat.
lunica jaz sem Janu vzela taveliko spalno vrečo. Ma je res kr velika in jo bo imel za dolgo. Če jo imaš za doma za spati ti priporočam da vzameš veliko...
angelina meni je pediatrinja rekla da naj mu večkrat kožico mal dol potegnem. Patronažna mi je pa celo rekla da če se da da naj ga eden v banci prime jaz pa naj mu v vodi mal dol potegnem. Koliko različnih mnenj.
netki, boš ti šla na plavanje v Hrastnik??