Maj taj - mi imamo identično zgodbo !! Tudi naša se zbuja ponoči na dve uri in hoče jesti potem jo pa šraufa in ne more zaspati... Tudi jaz je ponoči ne mislim zbujati na dve uri (zdaj se itak sama) ampak jo mislim pustiti da se sama zbudi ko bo lačna pa tudi če bo to na 4 ure. Spanje sploh več ne vem kaj to je - čez dan sem tako utrujena, da je včeraj popoldne sploh več nisem upala v rokah držati in hoditi okoli ker sem tak švoh da me je strah, da padem al kaj podobnega...res ni fajn, če se ne moreš naspati. Podnevi pa mi nekako ne uspe zaspati, mogoče kdaj za kake pol urce.
Čez dan pa tudi naša manj spi oziroma dopoldne sploh ne spi, potem pa tam okrog enih zaspi ko top in je ne morem niti zbuditi za hranjenje, se moram kake pol ure truditi, da mi uspe da jo zbudim. Face dela take smešne da se ji mormo prav nasmejat - tud smeh že kaže, čeprav se to še ne smeji zares ampak je pa prav posrečena

. Ko jo pa napenja mi je pa tako hudo, da gre meni na jok - cela vijolčna postane in telo čisto usloči...upam, da to čimprej mine, res.
Vanilla, žal se ne spomnim tistega ležalnika, si pa mislim kakšen je približno..no, moj ni čisto raven tako da otrok notri bolj sedi kot leži. Je pa res super, da jo lahko imaš čez dan ob sebi in na očeh. Jaz bi jo sicer lahko imela v košari od vozička, ampak je še nisem dala noter.
Glede sprehoda sem si premislila in bi vseeno raje šla že danes (nebi čakala na soboto), ker je tako lepo vreme. Edino veter piha. Bomo vidli, če bo ok tam okrog 4 ko se zbudi in naje, bomo skočli malo na zrak.
Glede kapljic pa je moj predvčerajšnjim šel po njih v avstrijo - lefaxin - in se mi zdi, da malo pomagajo, kljub temu, da jo še napenja, je vseeno boljše kot na začetku. Bomo videli, upam, da imajo kakšen učinek na dolgi rok in da se rešimo te nadloge.