IZVIRNO SPOROČILO: majska pikica
ko bi vsaj vedela kaj naredit bi mi bilo lažje pa ne vem niti ali mi res objavi ali ne sicer ko vam pošljem sporočilo mi napiše da je uspešno nisem pa sigurna joj kako sem jezna
upam da ste dobro in da se dobro počutite in da so bebike super
pridne bodite papa
Pikica, jaz mam ISTE TEŽAVE! Ne vem, kaj je to.... Sicer pa mava midva doma 4 laptope (hehe) - dva službena in dva domača. In opažam, da na dveh mi dela ta forum težave, na dveh pa normalno kaže. Ne vem, kaj je to... Nimam rešitve... Potem pa vas berem tako, da dam desno zgoraj opcijo "v obliki drevesa" in potem na zadnje sporočilo kliknem, da vidim, kaj je katera kaj rekla.... Res ne vem, zakaj se nam to dogaja. Pa samo na enih računalnikih. Čudno res...
Drugače pa, včeraj sem imela pregled: vse ok, naredil je tut vaginalni pregled - maternični vrat primerno dolg, zaprta... Naredil ultrazvok, dojenčica težka cca. 1700 gramov, srček lepo bije, obrnjena z glavico navzdol.
Naslednjič imam pregled že čez 4 tedne, potem pa vsak teden.
Ebetka, tut jaz sem se vštela in bo pri moji bolniški tudi moralo it na komisijo

. Namreč, štejejo se vsi KOLEDARSKI dnevi, ne pa samo delovni dnevi tako, kot sem jaz sprva mislila. Tako da bo od 26. marca dalje do 4.4. potreben zzzs. Moja zdravnica bo to dala... No ja.... Sej bo.
Dobila sem tut potrdilo o PDP, s katerim grem jutri na CSD, da dobim obrazce in da potem uredim vse potrebno za porodniško.
Včeraj sem cel dan letala okoli, pa sem bla potem zvečer čisto fuč - trebuh totalno trd, kr malce slabo mi je bilo, tiščalo me je nekam naprej.... Spala sem zelo slabo, trebuh me je bolel, križ me je bolel... komaj sem se obračala. Obupno sem se počutila. No, proti jutru pa se je stanje izboljšalo. Opažam, da enostavno ne morem bit več toliko fizično aktivna, ker me potem to takoj po buči udari.
No, lepo bodite.....
Aja, nekje nazaj je
Cesarica pisala, da se je poročila! ČESTITAM!! Sem se kar spomnila svoje poroke od lani poleti.... mmm, bi še kr enkrat

.