Trenutno je v spalnici kamor se je zaklenil in jaz bom morala spati v dnevni na sedežni.
Ej, halo! Zakaj bi ti morala kam drugam it spat?! Če mu kaj ne paše, naj gre on drugam spat! če pa tebi ni za spat zraven njega, čisto razumem, potem je ok, ker je to tvoja odločitev, ne pa da nekaj moraš...
kar se tiče financ:
Ker si zakreditana, sklepam, da imaš službo, si pa pri 5 m. punčki zdaj verjetno na porodniški. Če ti mala lepo spi, lahko delaš kaj honorarno zvečer, da se nekak zvlečeš čez tahujše. pa nekaj ti bojo tudi preživnina in otroški dodatki nanesli. pa kot samohranilka imaš še druge ugodnosti. Lahko mogoče zaprosiš za manjše neprofitno stanovanje, sicer pa dokler si na porodniški ne rabiš živet ravno v kakem mestu, ampak si lahko tudi nekje bolj zunaj, na deželi, kjer bo super za otročiča, najemnine so pa tam nizke, ker nihče noče it tja živet.
kar se tiče njega:
povej mu, da ne moreš več, zmenita se, kako bosta prodala stanovanje in si razdelila dobiček, da bosta oba poplačala del kredita, s tem se ti zmanjšajo tudi obresti (vsaj upam...)
ne zapravljat življenja zato, ker ne veš, kako bi se lotila denarnih problemov, vsi jih kdaj imamo, ampak življenje je samo eno (vsaj dokazano, no

). Pa mala tudi čuti, če si nesrečna, tako da "bom potrpela zaradi otroka" ni dober sistem, ker mu s tem naprtiš eno ogromno krivdo (v smislu "moja mama je trpela zaradi mene" - koliko otrok si to želi? Po moje čisto nobeden!)