Ojla so
moje
najprej Ajvy - za Tarjo ji tudi jaz pošiljam
, da čimprej ozdravi.
Balonchy - je verjetno že končala s pregledom ampak še vedno stiskam pestke v da bo vse OK.
akvalina - sobica je prekrasna res
in kolk je Žan vesel za novo(oz. obrnjeno) sobico
tanci - superca za novo sedežno, tale božiček letos ni od muh kaj
cita - tebe je nekaj hudo ujelo, pazi nase in na škratka in naj čimprej izgne bruhanje in driska, pa da bi se naspala v miru.
petrap - super za urihtanje papirjev na CSD-ju, veš svojemu pa kr povej, da se tkole nau špilal. Jest mam sicer drugo taktiko k kej noče narest al me pa presliši, grem sama pa jamram na glas, če pa še ni haska pa pustim razmetano dokler njega ne začne motiti, sama se pa fejst brzdam da ne gledam svinjaka, sam pol vid, da ni haska, pa gre in naredi vse kar rečem.
Majchy - kako naša mala Hana?
No jaz sem imela v ponedeljek UZ, mali je obrnjen na glavico, težak 2300g, mere OK no dons pa še pregled, kri OK razen izvida za toxo še nisem dobila, voda OK, čez 4 tedne spet pregled. to bo 21.1.2009. Mali me veselo brca v rebrca, mi pa še vedno izbiramo imena, ker še ne vemo kaj bo, ampak jest mislim, da bo fant.
Karkoli bo, sam da bo zdravo.
Vsem ki ste napisale lepe želje od praznikih vam vračam z isto mero, lepo praznujte, božajte svoje trebuščke, pazite nase in se še kaj beremo.