Dober dan, čvekice.
Kako je lepo, da so prazniki, ko mi ni treba celih vaših romanov brat, saj vse samo pridete mal pokukat, potem pa šibate naprej.
Zgleda, da vas vaši
lepo razvajajo. Ma sej vam nisem fouš, ker je pri nas tudi tako. Komaj sem si izborila malo časa za rr. Sicer poleg poležavanja in hranjenja imam v planu še neki speglat, pa nimam neke volje. Vas bom raje malo pokomentirala:
Majchy - zelo pridna sta vidva s temi pripravami.
. Samo ne vem, zakaj se čez vonj od barve pritožuješ, to je namreč vonj po novem.
Tanci - tudi ti si pridna s pranjem. Lepo, lepo. Bi lahko prišla še k meni malo. Sej bi ti kako kafe skuhala.
Baki - dobrodošla med nami. Veselo čvekanje ti želim.
Balonchy - sem vesela, da si pod kontrolo. Popolnoma te razumem, kako se počutiš. Moj
je namreč prav tako zaspanček. Najraje počaka, da se začnem sekirat, zakaj je tako miren in me šele, ko sem vsa prestrašena fino prebuta. In tako se cele dneve pri meni izmenjujeta skrb in veselje. Držim pesti zate, da bolečine kmalu minejo.
Orto - mislim, da ctg delajo že zdaj, samo če imaš kake težave.
Claud - a na Pokljuki je pa tolko snega? To pa ste morali imeti krasen dan. Super.
Diamantina - zelo lepo, da se tako razvajaš. Res odlično izkoriščen čas.
Ajvy - spet si nas lepo pokomentirala. Sem zelo vesela, da se Tarja boljše počuti. Pa
ta taščico carico.
Kolumbo - super dan ste imeli. Fotke so res lušne.
Brkn, Sunny in ostale - zelo lepa darila ste dobile.
Pri nas je vedno nosil dedek mraz, vendar je letos pohitel in jaz sem dobila za darilo počitnice v toplicah, moj pa bundo (v sofinanciranju z mamo) in masažo v toplicah.
No, tako. Upam, da nisem katere pozabila pokomentirat. Če sem, brez zamere.
Zdaj pa vam še zaželim en lep preostanek prazničnega popoldneva.