cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009 - 4.del...

clock-img

07.01.2009, 14:56

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzilauser posted image ...Stara sem 22let(1986)...se kaj?user posted image

clock-img

07.01.2009, 14:57

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ce jo pa ne znam dati ne na forum ne na album user posted image

Sliko k jo maš v svojem mailu shrani na namizje svojega računalnika, potem odpri TOLE spletno stran, tam pod datoteko prebrskaj to slikco in klikneš na SHRANI, potem ko ti ta stran da tam 4 možne variante izbereš drugo kodo, ki je za forume, tm klikneš na kopiraj, pol pa tle samo pritisneš v okenčku prilepi in objaviš. Probaj ni težko.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

07.01.2009, 14:58

clock-img

claud

pencil-img

4036

ne sploh nisi sitna,ce ne bi hotla klepetati se vam ne bi pridruzilauser posted image ...Stara sem 22let(1986)...se kaj?user posted image

O fino..še ena taka kot jstuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Tancy al pa kera druga če ve,kaj je to dekompresijski stol? Se opravičujem ampak res ne vem kva je to.

Mislim, da je to nekaj povezano s kisikom. Dodatno te nafilajo s kisikom in user posted image  baje to fuuul paše. Upam, da sem prav povedalauser posted image

Pa piše da je dobro če maš težave z otečenimi nogami, sicer pa na rr vse piše.

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

bom zdaj probala...upam da mi bo uspelo user posted image

clock-img

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: claud

O fino..še ena taka kot jstuser posted image user posted image user posted image

madonca ste mladeuser posted image

clock-img

07.01.2009, 15:00

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Sliko k jo maš v svojem mailu shrani na namizje svojega računalnika, potem odpri TOLE spletno stran, tam pod datoteko prebrskaj to slikco in klikneš na SHRANI, potem ko ti ta stran da tam 4 možne variante izbereš drugo kodo, ki je za forume, tm klikneš na kopiraj, pol pa tle samo pritisneš v okenčku prilepi in objaviš. Probaj ni težko.

Pa sliko pomanjšaš na 400 pikslov-odkljukaš, da ne pade slika z ekranauser posted image
To so pa mene tud na rr-ju naučile....a je bla to celo shukauser posted image

clock-img

07.01.2009, 15:00

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

za seznamček imam vse podatkeuser posted image user posted image user posted image če se še kaj spomnim ti pa povemuser posted image

clock-img

07.01.2009, 15:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

lohk vaja po cigarete pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image shuka.......ti si pa res full starauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

claud.......sem pozabila pohvalit tvoj bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:03

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud.......sem pozabila pohvalit tvoj bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Sam je že res ogromen ane?

clock-img

07.01.2009, 15:07

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Hvalauser posted image

v primerjavi z mojim ki je mali,je tvoj full velik ja-drugače si pa prov fletna s tok velikmu bušijem-lohk bi mela pa še večjega pa bi bla že res bogauser posted image

clock-img

07.01.2009, 15:08

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Pa sliko pomanjšaš na 400 pikslov-odkljukaš, da ne pade slika z ekranauser posted image
To so pa mene tud na rr-ju naučile....a je bla to celo shukauser posted image

Ja bla sem jest, sam to je že druga faza najprej se je prvo treba naučituser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:09

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

lohk vaja po cigarete pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image shuka.......ti si pa res full starauser posted image user posted image user posted image

Ja , vse vas lohka po čike pošlem, sam k ne kadim, no pol pa po Nutellouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:10

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

sem sla dodaj slike z diska in zdaj zacni prenos...kaj pa potem???user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:11

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

sem sla dodaj slike z diska in zdaj zacni prenos...kaj pa potem???user posted image

a to si sla na tej strani k sem ti dala link? shrani.si?

clock-img

07.01.2009, 15:14

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

prosim,ce katera pogleda ,ali sem dodala slike?mi je uspelouser posted image

clock-img

07.01.2009, 15:14

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ne ,to sem sla na moja ringaraja pa potem na album...

clock-img

07.01.2009, 15:19

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Ne nč nimaš v albumu

Dej probaj tko narest k sem ti napisala pa tukaj na forumu prilepi tisti link od slike.

clock-img

07.01.2009, 15:20

clock-img

claud

pencil-img

4036

Hvalauser posted image

v primerjavi z mojim ki je mali,je tvoj full velik ja-drugače si pa prov fletna s tok velikmu bušijem-lohk bi mela pa še večjega pa bi bla že res bogauser posted image

Ma je že ta dost velik da mi dela težave...
Še dobr da sm mela mojga zraven na ctg-ju, k traja drugač preden se jst sezujem pa pol spet obujem....on pa pol preklinja k mam škorne.....user posted image user posted image je reku a ne morš ene navadne šlape obutuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 15:24

clock-img

claud

pencil-img

4036

No bejbe moje, zdj grem pa na kosilo...moj je že iz službe!user posted image

Se še pol kj oglasim!
Lepo se imejte, počivajte!

pa pa

clock-img

07.01.2009, 15:27

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

slike dodam potem mi pa tole napise Opozorilo!: Povabiš lahko prijatelje iz ringaraja.net, iz svojega poštnega imenika ali z vnosom naslova njihove e-pošte.
Ne skrbi. Naslovov ne bomo uporabili za nič drugega in jih ne bomo delili z nikomer! in mam za vpisat uporabnisko ime in pasword ,ce vpisem svojega mi napise da je napacen...

clock-img

07.01.2009, 15:28

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Z albumom se jaz ne ukvarjam to ti bo mogla druga povedat.

clock-img

07.01.2009, 15:29

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Prijatelje lahko povabiš tako, da jim posreduješ to povezavo:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11663&hash=77ae73a367fb3daf58a6f05032902e37

clock-img

07.01.2009, 15:30

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

jaz se tudi ne bom ukvarjala z albumom,ker me je cist znerviral....vse naredim kot pise pa ne gre...Napisite mi e-mail in vam slike rade volje posljem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem