writing-img

RE: Februarčice 2009 - 4.del...

clock-img

15.12.2008, 14:37

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

no imam še malo fore......se je moj ulegu in zaspal tko da odhajava šele čez kake pol ure

clock-img

15.12.2008, 14:41

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no imam še malo fore......se je moj ulegu in zaspal tko da odhajava šele čez kake pol ure

u...če bi moj zaspl ,ga ne bi mogla zbudit user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

15.12.2008, 14:42

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Sunny....super za papirje.....kolk enga dela, kaj user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

15.12.2008, 14:45

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

ajvy, a cepljenje mate? No, pol pa upam, da ne bo prehudo!user posted image  user posted image

majchy, kam pa greste?

clock-img

15.12.2008, 14:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

u...če bi moj zaspl ,ga ne bi mogla zbudit user posted image user posted image

moj se v roku pol ure full naspi.......drgač ga pa samo malo požokam pa je budenuser posted image

clock-img

15.12.2008, 14:46

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, kam pa greste?

greva v špar k so cenej igrače,pa darila morva kupit za domače,položnice plačat.........uglavnem en kup letanja spet

clock-img

15.12.2008, 14:47

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

aja, ajvy, ja, s temi papirji je kar enga letanja...Ma sej na firmi smo takoj rešla, 15 minutk in je blo fertik. Moj se je lepo zmenu, da bo koristu očetovski po dnevih, tko, da bo mogu sporočit na CSD in firmo ko rodim, kire dneve bo koristu. V petek pa nas čaka še CSD in da prizna, da je on tisti "krivc" za našo user posted image ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 14:49

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

majchy, ja, sej sm prebrala in pozabla do zdej...user posted image  Sorry!user posted image  

Aja, a vi boste kupli kake "igračke" za user posted image ? Kire pa sploh pridejo v poštev, če sploh kaj? Pojma nimam...user posted image

clock-img

15.12.2008, 14:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, ja, sej sm prebrala in pozabla do zdej...user posted image  Sorry!user posted image  

Aja, a vi boste kupli kake "igračke" za user posted image ? Kire pa sploh pridejo v poštev, če sploh kaj? Pojma nimam...user posted image

ni panike....poznam to sklerozouser posted image user posted image
jaz imam že neki ropotiljic,pa za grizt.....bom pa kupla še vertiljak za nad posteljico.....se mi zdi da za novorojenčka ni kej velik igračk-pol od 3 meseca naprej pa so

clock-img

15.12.2008, 14:55

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

aha, pol bo treba še kako ropotulco nabavit (a to so une plastične al pliš???), pa za grist...sem prov pozabla na te stvari!user posted image  Vrtiljak pa že mamo in igralni center tudi...

clock-img

15.12.2008, 14:57

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz imam plastične ker se mi ne zdi fajn da otrok daje v usta pliš

clock-img

15.12.2008, 15:01

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ma ja, ko pa tolko tega sranja prodajajo, da ti na koncu ni nič jasno!user posted image

Komi čakam, da me pokličejo za voziček in predvsem pohištvo, da že enkrat začnemo zlagat na kup vse stvari-k zdej mamo vse tko nagužvano, da mi dela kar slabo, ko pogledam po stanovanju!user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:03

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Sunny - verjetno boš imela jutri še bolj nagužvano, ker ob torkih pride v BC potnik in se zna zgodit, da pripelje tvoj voziček.

clock-img

15.12.2008, 15:05

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Sunny - verjetno boš imela jutri še bolj nagužvano, ker ob torkih pride v BC potnik in se zna zgodit, da pripelje tvoj voziček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo sunny mela še voziček

jaz sem pa glihkar do konca napisala kaj vse še rabim in se mi zdi še tooooolllllkkkk velikuser posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:06

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Maksi, a res? Kako pa to veš? Ti si puhna enih informacij!user posted image  
Ja, pol pa super, upam, da me pokličejo! Pa še če majo postlco v skladišču, jo bomo že jutri prvlekli domov...Jeeee, gužva bo! Kje bomo pa hodili po stanovanju, je pa drugo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:09

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

če kej rabiš vedet,vprašaš maksi-je kot ena mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:12

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Prodajalka je povedala, da je tako. Sicer najprej probajo poklicat v druge BC, vendar jim je interes čimprej prodat naročeno. No, za nas je rekla, da bodo danes poklicali potnika in če ima na zalogi, nas jutri že pokličejo, da ga prideva iskat (podvečer). Drugače pa moramo počakat ali 1 teden, da ga pripeljejo iz skladišča, ali pa 10 dni, če morajo uvoziti.

clock-img

15.12.2008, 15:13

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Majchy - hvala. Tale slikica je pa tudi carska.

clock-img

15.12.2008, 15:14

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - hvala. Tale slikica je pa tudi carska.

posebej zateuser posted image

clock-img

15.12.2008, 15:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

evo florjan se zdej kopa glavo sme mu že oprala da se ne bo svetil k svetilnik.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

15.12.2008, 15:15

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo florjan se zdej kopa glavo sme mu že oprala da se ne bo svetil k svetilnik.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti je malo dela naštimal da ti nebi bilo slučajno dolgčasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 15:17

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

aha, pol pa super! Bom jutri čakala na klic!user posted image   Sam majchy je res najdla dobro lsikico zate maksi!user posted image

katjusa, ja verjetno je vidu, da ti glancaš bušija, pa se je še on hotu malo poglancat!user posted image  Ah ja, sej če ne, bi ti blo dolgčas!

Nč, jst vas zdej zapustim, k si grem še glavo umit in pol šibnem v MŠ...Lahko da mi rata še kaj počekirat, predn grem, drugače pa se tipkamo zvečer!

Lep klepet še naprej!

čawčawuser posted image

clock-img

15.12.2008, 15:21

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sunny.......uživej v MŠ......upam da kej novga zveš........varno vožnjo če greš z avtomobilomuser posted image

clock-img

15.12.2008, 15:25

clock-img

orto2

pencil-img

307

Hej klepetulje!

A vas že kaj panika daje? user posted image

No, zanima me ali v šoli v LJ, ko je anestezist, pove o EA, Ultivi in ostalih analgetikih ali še kaj več? ne vem ali bi šla na pred ali ne. Ker EA itak ne pride v poštev zame, Ultiva me ne zanima, navadne analgetike pa itak dobiš kadar hočeš. Torej, tiste ki ste bile, je bilo kaj takega?

Hvala

clock-img

15.12.2008, 15:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz vaz zapuščam.........se tipkamo kasnejeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem