cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009 - 4.del...

clock-img

15.12.2008, 21:33

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-kako nevaren? zdj me pa že mal strašiš....user posted image

lej...zakaj nisi do konca prebrala...sej sem napisala, da je tvoj zobar ocenil da gre za začetek in da se da pozdravit. nič skrbet...te me bi poslal domov z enormnim...verjami.....
....nevaren je pa zato, ker je to gnoj,k i si sam utira pot...do kamorkoli lahko pač pride....če se ga ne ustavi.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

15.12.2008, 21:34

clock-img

claud

pencil-img

4036

Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejouser posted image

clock-img

15.12.2008, 21:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....

o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k  user posted image  križa

clock-img

15.12.2008, 21:35

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil

strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:36

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejouser posted image

jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli user posted image user posted image  napota ni taka težava....user posted image

clock-img

clock-img

claud

pencil-img

4036

Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza....

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil

strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam user posted image user posted image

a ti skupi padaš?a se ti zvrti al kaj?

clock-img

15.12.2008, 21:37

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....

o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k  user posted image  križa

zdej bova čist Claud ustrašle....
Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil.....

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

claud ... ja gronolom a drugače ni prov nič fajn ... sej mogoče  te zdaj ne boli, bo pa kmalu

joj kok je to optimistično.......ne straši je no

clock-img

clock-img

claud

pencil-img

4036

jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli user posted image user posted image  napota ni taka težava....user posted image

Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje...
No sj sam za 15 minut na danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:38

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza....

pokliči in zahtevaj obrazložitev in povej svojo skrb

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

zdej bova čist Claud ustrašle....
Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil.....

joj nečem strašit-res ne.....ssamo povem da je ona res hudga fasala in da je bila otečena

clock-img

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Clud - jaz sem imela granolom spomladi. Najprej ni blo nč. Zjutraj pa sem se zbudila z licem v 3x velikosti in bolečinami za umret. Potem so mi to zdravili, dobila sem tudi antibiotike in celo 3 dni bolniške. Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše.
Gnoj, ki pride v zobu (tako kot Ajvy pravi) gre lahko po celem telesu in maoš lahko potem grde zaplete.
Samo, če je tvoj dr. videl ta zob, ga bo že okrbel tako, da bo prav.

clock-img

15.12.2008, 21:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

jap....zmanjka mi filma.....user posted image  pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve user posted image , ko sem pridelala tri orenk buške

clock-img

15.12.2008, 21:40

clock-img

claud

pencil-img

4036

No zdj pa dost zobarskih grozljivk ker dons ne bom spala......
kr kakšno drugo temo prosimuser posted image

Zdj se je pa še moja tamalčka začela zvijat k en norc.....centrifuga na višku...user posted image

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje...
No sj sam za 15 minut na danuser posted image user posted image user posted image

sam za feeling user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše.

to je dejstvo da je zmeri takouser posted image

clock-img

15.12.2008, 21:42

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jap....zmanjka mi filma.....user posted image  pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve user posted image , ko sem pridelala tri orenk buške

isto kot moja sestra......samo reče da ji je slabo in je že na tleh-potem se pa nič ne spomni........samo to je res nevarno da kam fajn udariš

clock-img

clock-img

zwer

pencil-img

205

claud ... najbolš bo da doktorja vprašaš kok je velko vse skupi in kaj svetuje, pa mu povej pač svojo skrb.

Ajvy ... kaj res nimaš nikogar ki bi šel s tabo?

Love Zwer

clock-img

clock-img

claud

pencil-img

4036

Ajvy- ma ja tko za filing, kot košček čokoladeuser posted image user posted image user posted image tud to je neki...

clock-img

15.12.2008, 21:43

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:44

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image

me bomo v mislih pazile nate in bo vse user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:44

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Ajvy - jaz sem imela kolegico, ki je imela vedno take probleme z nizkim pritiskom. Na primer, če zjutraj ni zadosti pojedla (in ni ji pašalo jest), skoraj ni uspela prit v službo. Ponavadi se je morala po poti ustavljat, pa jest, malo potelovadit, it okrog avta,...Nič kaj prijetno ne.

< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 15.12.2008 21:45:35 >

clock-img

15.12.2008, 21:45

clock-img

claud

pencil-img

4036

Pa verjetn je zdj pozim mal bolš...poleti bi blo verjetn še hujš tole s pritiskom, pa tista vročina....
Kr pazi nase lepo...

clock-img

15.12.2008, 21:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Zwer...res je tak bedna ura..in moj niti pod razno ne more....moram še očija vprašat, če se bo on žrtvoval, da me vsaj tja pelje....
Drgiače pa vse prjatlce al delajo....al pa kako drugače ne morejo...se zgodi....

Claud....mojmu user posted image  pa zgleda paše vitaminski naboj ( sem pojedla kilo pomaranč) pa še dva medenjaka čez...in zgleda je zaspal.....sej, ko bom šla pa jst tja v ležeč položaj....bo pa žurka....

Majchy...samo kaj ko gremo porepozno tja....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem