pozdravljene srečke
Danes sem imela UZ in tako lepo je bilo spet videt našega
da bi se od veselja skoraj
.
V glavnem, vse je v najlepšem redu,je obrnjen z glavico navdol,je 100%
,težek je 1650g,je za cca. ted večji kot bi moral bit za moje ted. ,ampak to je že itak od NS dalje,tako da mi je rekel,gin.da lahko pričakujem okoli 15. feb,ampak smo vseeno pustili pdp 22. feb pa se pustimo presenetit.
Vse je v najlepšem redu,pluča,srček,želodček,............jooooooooooooooj tako sem vesela,in morem priznat da me je v čakalnici kr naenkrat med čakanjem, da pridem na vrsto, tako stisnilo pri srcu,kaj pa če nebo vse o.k., no in hvala bogu je vse o.k.
Pritisk o.k.,kg + 5,5,sem pa ga pozabala vprašat,če je hudo narobe, če nebi več pila sirupa ki mi ga je predpisal(železo)ker mi je po njem cel dan slabo in mi hodi na bruhanje(tudi bruhala sem že).Pazim p, da pojem dosti železa z hrano,suho sadje,zelenjava,rd. pesa,.....kaj mislite ve?
Moja princeska je bolje prehlada je konec,tako da sva se z možem odločla da tudi če bo čez vikend slabo vreme gremo v Kranjsko in na Bled.
.
Soba je že rezervirana,tako da komaj že čakam da pride sob. da odrinemo.
Jutri zvečer me pa čaka novoletna večerja z mojimi prijatelcami iz otroštva.
Nas je 8 prijatelc še iz osn. šole katere vzdržujemo tradicijo in se 2x na leto dobimo na večerji,1x pred ali po poletju in pre božičem,saj se z določenimi nevidimo po pol leta
.
Tako da jutri gremo v ribjo restavracijo in bo manjada,mnjamsi,
ve pa ste spet bile tako zelo zelo pridne da vas nisem utegnila vse za nazaj brat ker tse spet ful načvekale