writing-img

RE: Februarčice 2009 - 4.del...

clock-img

19.12.2008, 11:48

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Nč babnce grem se jst v pojsteljico ogret.....k pol zvečer moram bit čila....če slučajno kam greva user posted image

potem se pa fajn spočijuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 11:53

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

ajvy, fajn počivej!user posted image

Ja, sej jst bi tudi sam nesla, sam kaj, ko more moj še očetovstvo priznat, pa se mi pole res ne da 2x hodit tja...

clock-img

19.12.2008, 12:03

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Shuka...ja...za vse bo še čas.....tudi za sobico....

Sunny...ne bit preveč jezna....men so pa v službi nekaj zašuštrali, pa moram do ponedeljka čakat na papirje na tickerju je pa vedno manj dni do pdp-ja....

Vidm, da bomo vse urejale papirje v ponedeljek in se gnetle na CSD-ju sam verjetno vsaka na svojemuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

19.12.2008, 12:05

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce hvala vam za lepe želje za mojga pikca user posted image Trenutno spančka, mu je pa zaenkrat ostalo v želodčku pol čajčka, pol banane in piškot. Upam, da gre na boljšeuser posted image . Sem pa že uspela pomit po tleh, o pranju pa raje ne bom govorila - stroj pere non stop.

Vas bom probala mal prebrat za nazaj, še prej si grem pa enga čajčka skuhat.

clock-img

19.12.2008, 12:05

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sunny........vidim da te je čist razpištolu........ne sikeri se ker ni vredno
shuka.......moja je zdele tudi zaspala.......je pa zvečer en del telesa ven porinila ven da je orenk izboklina ratala in sem se ustrašla k user posted image -ko je dal pa moj roko gor je pa zaspalauser posted image
ajvy......tudi tebi dober danuser posted image

jst sem zadnjič koleno vračala nazaj.....tolk ga je ven porinu user posted image user posted image user posted image  sem kar na tank dihala...moj se je pa režal....

Jaz pa še nisem ugotovila s čim me dreza, razen takrat k mi ritko nastavi in izboči trebuh, pol vem k je bl okroglo in široko, za ostale izboklince se mi pa ne sanja s čim me dreza, z rokco al nogco al kolenom, komolcemuser posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:25

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

sunny........vidim da te je čist razpištolu........ne sikeri se ker ni vredno
shuka.......moja je zdele tudi zaspala.......je pa zvečer en del telesa ven porinila ven da je orenk izboklina ratala in sem se ustrašla k user posted image -ko je dal pa moj roko gor je pa zaspalauser posted image
ajvy......tudi tebi dober danuser posted image

jst sem zadnjič koleno vračala nazaj.....tolk ga je ven porinu user posted image user posted image user posted image  sem kar na tank dihala...moj se je pa režal....

Jaz pa še nisem ugotovila s čim me dreza, razen takrat k mi ritko nastavi in izboči trebuh, pol vem k je bl okroglo in široko, za ostale izboklince se mi pa ne sanja s čim me dreza, z rokco al nogco al kolenom, komolcemuser posted image user posted image

važno da muvajo pa je meni čisto vseeno s čim me žokneuser posted image

clock-img

19.12.2008, 12:27

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

shuka, jst tudi ne vem, s kom me rukne...Pojma nimam! Sam mislim, da včasih dobim al rit al glavo vn na desni strani...Je tako okroglo in trdo, pa pol malo pobožam in se premakne...

clock-img

19.12.2008, 12:28

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

majchy, to se pa popolnoma strinjam s tabo...Prov fajn je, ko se migajo, pa tudi če mi potem bolj švoh dihamo!user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, to se pa popolnoma strinjam s tabo...Prov fajn je, ko se migajo, pa tudi če mi potem bolj švoh dihamo!user posted image

prov vem da bom pogrešala tole muvanje-ampak bom mela pupo v naročju in bouser posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.12.2008, 12:37

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

majchy, pomojem bo pol tolko muvanja okoli user posted image , da bomo kar pozable, da se nam trebuh nič ne miga...user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:41

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

majchy, pomojem bo pol tolko muvanja okoli user posted image , da bomo kar pozable, da se nam trebuh nič ne miga...user posted image

user posted image samo res 

clock-img

19.12.2008, 12:44

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ja, res je! user posted image
Kaj kej počneš? Jst bi mogla nardit kej za jest, pa nimam pojma, kaj bi...Kaka ideja?

clock-img

19.12.2008, 12:47

clock-img

akvalina

pencil-img

454

dober dan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

vidm da so našeuser posted image vse full aktivne in telovadjo še namesto nasuser posted image user posted image user posted image !

sunny jaz bom jedla JOTO!

clock-img

19.12.2008, 12:49

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst bi tudi joto...kaka si, si mi gušte nardila! Sam mam en problem, je ne znam nardit! user posted image

Kako si drugače? Se že full časa nisi nič javla!user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:50

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz se glihkar bašem s hiper štručko-mi je možek 2 prineseluser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:53

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst si grem pa en kos kruha z nutelo namazat!user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sunny en kos ti pa jaz častimuser posted image  user posted image

clock-img

19.12.2008, 12:59

clock-img

akvalina

pencil-img

454

Jst bi tudi joto...kaka si, si mi gušte nardila! Sam mam en problem, je ne znam nardit! user posted image

jaz kar kupim piksno od ETE( jota z repo), njami je tolk dobra!!!

ja oglasla se pa res nisem že par dni ker sva z možem pospravljala otroško
sobo, včeraj sva jo prebelila, jutr pride nov kavč za v dnevno,....

smo polno zaposleniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:00

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

akvalina kam si izginila?user posted image    kako si?žan uredu?možek uboga?

clock-img

19.12.2008, 13:04

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

jaz kar kupim piksno od ETE( jota z repo), njami je tolk dobra!!!

ja oglasla se pa res nisem že par dni ker sva z možem pospravljala otroško
sobo, včeraj sva jo prebelila, jutr pride nov kavč za v dnevno,....

smo polno zaposleniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha.........full se pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:07

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

sunny en kos ti pa jaz častimuser posted image  user posted image

Dobr ste me spomnile, Nutelo morm napisat na spisek za trgovino.user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:08

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Se strinjam z obemauser posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

shuka še dober da imaš nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:13

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala...user posted image user posted image user posted image  Enga zame in enga za našo miss...user posted image  Vsak izgovor je dobr!
Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin...user posted image user posted image user posted image

akvalina, pol sta pa res pridna!user posted image user posted image user posted image  
Tisto joto sem pa sam enkrat jedla v študentskih letih, pa res ni bla slaba...Jst včasih kupim pasulj od ete v konzervi in je tudi dober. Če pa sploh ne vem, kako bi ga začela delat! Antitalent!user posted image

clock-img

19.12.2008, 13:14

clock-img

akvalina

pencil-img

454

majchy grem jest jotouser posted image user posted image user posted image se tipkamo že čez dve minutkeuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem