Heeeeeeeej,
Mižek....sem se že registrirala na fb. Tolk, da sem lahko mal slikce pogledala. Jej, kolk ste bli lušni, vsi. Ful lepo. Že po slikah se vidi, da ste uživali.
Dona
Sem te brala na neki drugi temi....pa ti bom kar tukaj povedala svoje mnenje, če lahko.
Lej, pomembno je, da se s partnerjem uskladita. Držati morata skupaj. Dejstvo je, da ste zdaj družina. In tam stari starši nimajo kaj brskat. Sam težko bo, če on tega ne razume. Tud moj je imel samo mamo, pa tud ni prejemal preživnine, ... očeta sploh videt ne more. In res, včasih je blo tako, da je samo tožaril....karkoli je blo, se je šel k njej potolažit, saj je ona sama tak tip, da je iz njega zvekla. Mah, zdaj je to preteklost. Mene je to zelo motilo. Kar se dogaja med nama, je med nama, ne pa da ostali vedo za najine probleme. Uh, sem bla včasih jezna nanj. Edino kar pomaga, je odkrit pogovor in še enkrat pogovor. Midva se še zdaj več krat zvečer vsedema, si prižgema svečke,,... in se enostavno pogovarjama. To je za naju nekaj posebnega. Zdaj že dooooooooooolgo ni več takšen, kot je bil. Zdaj je 1A. Najboljši.
Zdaj sva eno. Res. Mu sploh ni problem mami kaj rečt, če je treba. Še prehitro reče kaj preveč, pa ga morem kdaj jaz nazaj držat.
Največ kar lahko narediš je to, da se čim več pogovarjata, da mu razložiš, kaj in kako misliš, zakaj tako razmišljaš....pa ne na tak način, da se skregata zraven.
Naj te posluša, naj te poskusi razumet, čeprav bo morda trajo nekaj časa. Menim, da je zelo pomembno, da vsaj poskušata razumet drug drugega. Dejstvo je, da tašča nima kaj vplivat na vaju, če sta dovolj trdna. Tudi mene bi prizadelo, če bi mi moja tašča izjavla takšno, kot jo je tvoja tebi(glede otroka). Groza, sploh pomislit ne morem. Ma, mislim, da bi se hotel moj kar odselit, če bi od njegove mame kaj takega slišal....
Zdaj ste družina ti, on in vajina bejba. Vsi ostali so zdaj v ozadju.
Drugače pa...te popolnoma razumem, kako ti je. Zame partner, ki se ne zna potegnit za nas, ni partner. Resno.