IZVIRNO SPOROČILO: smejčica
morjemorje
Kolk pa plačujete kaj najemnine, če ni skrivnost?
Glede epiduralne....je res čudno, da je nisi dobila.
najemnino plačujemo 400€, kar je zelo "poceni" za 60 kvadratov

v LJ so pač take bolane cene...aja...pol so pa še stroški...150-200€
EA bi pa po moje dobila, če bi bolj sitnarla, sam sem ji pač verjela na besedo, da bo hiter gotovo...pa preden bi prišel anesteziolog in bi vse skup zagrablo...se mi je zdelo brezveze plačevat...
če bi vedla kako bo in kako dolgo bo še trajalo, bi seveda na vsak način hotla EA in bla pripravljena plačat še več
fora je bal tut v tem, da se je otroček ustavu v porodnem kanalu in ni hotel naprej...so mi mogli s tamalim vakuumom pomagat in pol so mi na koncu rekle, da bi EA še podaljšala porod in bi mogoče bil potreben CR...
se mi zdi, da so se hotle sam mal slabe vesti znebit s to izjavo..js ga nisem mogla iztisnat, ker sem bla preveč zmatrna, kar pri EA ne bi bla...ka pa vem
sam da je mimo...
mogoče so si tut mislile...sej je mlada, bo že potrpela

ena mi je celo rekla...ko so se tahujše bolečine že začele, da boma ta dnar rajš za kej drugega porabla...to me je pa res potolažlo, opica!!
ja...tole s temi pedofili te pa res kr stisne

od mojega fanta mama pravi, da bi jim tiča na čelo prišila

ni tk slaba ideja...
glede kil...mam js obratne "težave"...me je že čist preveč pobralo...se bom enkrat na pol prelomla...
pravijo, da v tolkem času, ko se kile pridobijo bi se jih naj tudi znebile...
jutri nas pa čaka prvo cepljenje - bogi naš

a so bili vaši otročki cepljeni v stegno al še vedno v ritko? me zanima kako bo jutri pri nas? v stegno je bolš, ker ga alhk maš v naročju (večji občutek varnosti) pa še mišice ne napne tk fejst (manj bolečin)..bomo vidli-to se pač ne da izbirat
snega bo pa spet vrlo..joj joj...komaj čakam pomlad, sonce in doooooolge sprehode...
prej sem ga nesla malo na balkon, da se je malo nadihal "svežega" zraka...je tako pridno potem zaspal

še vedno spi...