IZVIRNO SPOROČILO: spetko
dober večer punce..
evo mi smo šli malo pogledat v center v koper za pusta...in je bilo dddooosstii ljudi...vi ste svoje kaj namskirali?
smejčica v bistvu sem jaz imela še kr prišparano in neki je imel še moj..in zraven sva vzela kredit..ampak je res da sva vzela kr dosti kredita..zaenkrat hvala bogu sva lahko dobila ta kredit...ker je res vse drago..
torej kupila sva stanovanje 64m2 za 133.000eur...kar je blo v tem času res ugodno za to kvadraturo...ni bilo druge kot vzet..ker take ponudbe ne bi dobili..in še smo dobili ugodno kredit..kar recimo zdej v času recesije nebi dobili tako dobrega...
res je da par let bo treba malo stisnit..ampak kot je rekla ksenci...vsaj veš da je tvoje in si na svojem..
kaj vidva živita še pri starših al sta v najemu?
ja upam da bo mimo to obdobje..
in kaj je možno da bi njega že zobki začeli..čeprav je 1mesec in 11dni...ker se je začel ful slinit in roke daja v usta...tko da res ne vem..
upam da ste lepo preživele dan..
lp
Naša ni bila letos za pusta nič namaskirana. Drugo leto.
Midva živima pri omi od mojega.....ona doli, midva gori.
V najem ne mislima it, ker se nama ne splača. Doma se imamo fajn, klapamo. Razumemo se in ni potrebe po tem, da bi šla drugam. Če se pa ne bi razumeli, bi pa s prve šla bilokam, sam da bi šla. Moj pa enako.
Je tako, če je slučajno kaj, kaj naju moti....moj takoj pove, kako in kaj, pa se zmenimo.
V hiši zraven pa živi tašča.

Ampak res, boljše tašče ne bi mogla met.
Vsi so vredu, nobeden nama ne hodi po glavi.....
Morem povedat, da sem zelo vesela, da se prišla v takšno družino.
Kaj se pa zobkov tiče. Mislim, da je še malo prehitro. Da se začne sliniti, .... je naraven razvoj.
Moja se je takrat tudi ful slinla....zobka pa on nikoder.