IZVIRNO SPOROČILO: mižek
hojla,
mi2 sva že lep čas nazaj, ampak sem morala skuhat mojemu muceku kosilo, sedaj pa sva se že najedla, jaz pa kuhal že za atija gulaž, mi2 z Galom pa bova ga ju3 jedla, ker da bi čakala tako dolgo da bo danes kuhan, bi že umrla od lakote
Sem mu danes naredila ribico s kuhanim krompirjem in je pojedo dve palčki (vem da ni najbolj zdravo, ampak je hitro fertik), pa kar nekaj krompirja, danes je spet priden pri papanju
.
Sedaj pa je malo pri omi in pri nečakinji, prej sta bila oba pri meni, sedaj pa sta tam, malo še potem pa si grem po njega
Tako kot sem predvidevala mojega nebo še kar nekaj časa, tako da se nama bo malce vleklo, ampak nič zato, malo še bova risala, potem pa bo tak ura čas za kopanje in ajanje, ker smo danes bili že ob 12.30 pokonci od popoldanskega spanca
Njami, zdaj si mi pa lušte naredila z golažem.
Bom se kar k tebi povabla na večerjo, al pa jutri na kosilo.
Nič bat, saj se hecam.
Zakaj pa naj ne bi blo zdravo? Ribice so zaželjene pri malih. Aja misliš ocvrte? Al kaj?
Uh, jaz moji tudi že vse dam. Na začetku sem še ful pazila, še po njenem prvem letu, saj se nikamor ni mudilo. Zdaj pa je že vse....od pohanega, do pomfrija(čeravno res redko), pa pico je že jedla, pa fižolo in različne solate, ... v bistvu vse. Pa saj včasih mora tud kaj nezdravega pojest, a ne. Tud mi se kdaj pregrešimo. Vse v mejah normale, pa bo. Moja je zadnjič enkrat imela prvič za malico napolitanke in mleko. Pa je preživela.
Pa kak je uživala zraven, jo je blo kar veselje gledat.
Bravo za Gala, da je bil priden. Moja je pa pravi požeruh in mislim, da bom počasi res morala gledat, kaj ji dam in koliko ji dam, da ne bo preveč. Samo jedla bi celi dan, pa pila.
Moja je pa šla spat ob enih, pa je spala pol ure in konec. Bla ko nova.
No, zdaj pa že pol ure spi in tako bo verjetno vse do devetih zjutraj.
Vi se vsaki dan kopate- Gala mislim.
Midva sma malečko kopala vsaki večer tja do enega pol leta, mogoče malo dlje , kasneje pa več ne. Zdaj se kopamo ko nam je.