Kr rdečico pregnat z ličk, že tko so nam prpopkali kot domeno nam ženskam ta "firbec", pa smo vsi na istem, so tud dedci ...
Kar se tiče
mace sem kar jaz tista, vem zato tolko, ker zastopam to firmo in sem to zadevo sprobala najprej na sebi, preden sem jo začela "širit" med konzumiranja potrebne osebe (ženske in moške), potem sem pa željno zbirala vse odzive organizmov(pozitivne in negativne) tako, da vem povedat kake učinke ima tudi po izkušnjah strank ... pri meni se jo naroči nič internetnega naročanja, pol je pa stvar dogovora, mi je ljubše če gre prek z.s.-jev, pa kasneje telefonov in jo dostavim al pa pošljem po povzetju , ker ne želim "packat" po temah ... itak se pogovarjamo o tem tu, pa na kakem drugem forumu, ampak če res ktero kaj več zanima, vas lepo prosim na Z.S., da bo tu prostor za druge debate in besede podpore ter kako šalo da smo bolj optimistične v naših borbah za otročki ...
Pa ustno izročilo - se pravi; povej naprej .... ker ... sem skor spregledala ta tvoj post, je že prav da sem šla firbcat še mal nazaj ...
To bo zaenkrat to ... za karkoli več pa navalite na ZS

... odpišem vsem