Punce, hvala za lepe želje!
Včeraj sem bila že boljša, danes pa mi spet tako nabiva v sinusih, da se bojim, da ne bo šlo mimo brez antibiotika. Zdaj si delam inhalacije in vpihujem ene kapljice za sinuse. Še par dni počakam, čene pa po antibiotik.
Giotti, bravo za nov projekt! Iz srca ti želim, da tokrat uspe. Ko je želja po velika, nas nič ne ustavi.
Ella, ja zdaj je že skrajni čas da pridem malo v vaše kraje. Že pošteno pogrešam to prelepo deželo. Kako kaj ti? Zdaj tvoj fantek že pošteno brca, kajne? Kakšno slikico? Prossssiiim?
Ima Giotti, kar prav, da mi ta kraj ne odgovarja. Ta hladnost ljudi in ta mraz, brrrr..... Hmmm, nazaj k vam? Nevem, obeta se nova poslovna priložnost v toplejših krajih, tako da pustimo se presenetiti . Kako že: priložnos zamujena, ne vrne se nobena!
Ursa, tudi jaz se strinjam s puncami, da ti mora tvoja G narediti ultrazvok med O. Tudi meni je že to naredila, tako da to izgovarjanje, da tega ne delajo, je brezpredmetno; saj delajo vsi po isti doktrini. Je pa res, da če hočemo danes kje kaj doseč, se moramo kar pošteno postavit zase.
Ula 23, hvala za nasvet glede kašlja. Ma kašelj se je že pomiril, ker pijem veliko čaja.
Csaje, tudi jaz upam da ti podaljšajo pogodbo, saj se obetajo res težki časi za zaposlovanje.
S*, še malo in bo tvoj dan D. držim pesti da nalulaš !
Sonček, hvala za tvojo neutrudljivo vzpodbudo in navijanje!
Miklarom, tudi zate in še za vse ostale, ki jih nisem omenila držim pesti da nam čimprej uspe, bodisi naravno ali s pomočjo!
Larilu, ti si pa verjetno začela z novo službo. Upam da se imaš fanj in da se boš hitro ambientirala v novem okolju.
Tane, zate sem pa zelo vesela, da si spet nabrala moč za nove boje. Bravo, tako se dela!
Zdaj pa grem na en čajček in še malo poležat, saj sem se zbudila že zelo zgodaj zaradi glavobola.