writing-img

RE: || pričakujemo Januarja 09

clock-img

07.01.2009, 08:57

clock-img

ella.

pencil-img

646

giottek, pa resno sem mislila za Australia trip and summer experience beyond the usual shitty mindset of winter nosia :)))

Srečna sem s svojima fantoma!

clock-img

07.01.2009, 09:02

clock-img

bubika86

pencil-img

218

dobro jutro dekleta! kako ste. uuuu kakšen lep procent je bil v decembru, dajmo punce navijam user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas da bo v januarju še  več user posted image . lahko me daste pod navijačice.

clock-img

07.01.2009, 09:16

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

dobro jutro user posted image

ella, nama z larilu se še ni uspelo spoznati user posted image user posted image
sva se pa zmenile, da se bova, ane, larilu user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:24

clock-img

Anonimen

ja urša sva se zmenile sam kdaj bo prišel ta dan pa ne vemuser posted image no zdej vsaj vem da je še ena osamljena duša tuki gor v teh rovtahuser posted image

clock-img

07.01.2009, 09:41

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Jutro punce kako ste kaj .Danes vas bom pa jest častila z kavico user posted image  za tiste ,ki jo ne pijete pa malo kakavauser posted image  in še malo za posladkatuser posted image

clock-img

07.01.2009, 09:48

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

hejla:

larilu,ella:nič ne povem ,ker nekaj oseb ,ki me pozna bere forum in nebi rada razkrila še kak mesec,bo pa potem bolje k boste prebrale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ime je že Aleksander ,Tia
Me pa zanima po čem sklepate da bo user posted image ?
neateja:uuuuu tale zajtrk bi se pa zelo prilegel ,še posebaj rogljičkiuser posted image user posted image user posted image ,jaz pa jem pravkar pašteto junior in kakavuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.01.2009, 09:59

clock-img

SMELIKA

pencil-img

87

Živijo punce!

Ker nama decembra ni ratalo, se selim v januar. Tečeva tretji krog.
user posted image  ne pričakujem 13.1. 08. Upam da zagledam user posted image .
Vsem srečnim nosečkam pa iskerene čestitke!!user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 10:06

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA

Živijo punce!

Ker nama decembra ni ratalo, se selim v januar. Tečeva tretji krog.
user posted image  ne pričakujem 13.1. 08. Upam da zagledam user posted image .
Vsem srečnim nosečkam pa iskerene čestitke!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.01.2009, 10:11

clock-img

ella.

pencil-img

646

Sonček, ti nam ne poveš spola, jest pa tebi ne, kako vem, da bo Tia user posted image user posted image

Smelika, sej veš, third is a charm, bom navijala zate ful.

Ursa, larilu: a veš, kaj bi eni dali, da biživeli na kakšnem hribčku, da bi nas čez zimo kdaj sonček lohk mal polizal??? Al pa vsaj vikedn imeli kje na nadmorski višini 622m :))

Srečna sem s svojima fantoma!

clock-img

07.01.2009, 10:21

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček, ti nam ne poveš spola, jest pa tebi ne, kako vem, da bo Tia user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.01.2009, 10:32

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Ursa, larilu: a veš, kaj bi eni dali, da biživeli na kakšnem hribčku, da bi nas čez zimo kdaj sonček lohk mal polizal??? Al pa vsaj vikedn imeli kje na nadmorski višini 622m :))

a je to res, da so Janče edini kraj v LJ, ki ima sonce kadar je tule dol v tej ljubljanski 'kotanji' megla? to mi je zadnjič nekdo rekel...če je temu tko, se bomo pa kar na Janče selil, ker tole vreme je obupno!!!!!!!!!!
tudi jaz bi šla v Avstralijo ampak zdaj ko je poletje tam, spomladi bo že prepozno ker se tam začne jesen...sem bila marca tam in je postajalo chilliiiiiiii...

clock-img

07.01.2009, 10:37

clock-img

Anonimen

Ja Tanči drži k je dol megla je kle ful lep sončekuser posted image

clock-img

07.01.2009, 10:40

clock-img

Anonimen

mam v albumu par slikic od sončnih zahodov pa vzhodov,morm rečt takrat je ful lepouser posted image
Sonči ne povem ti zakaj mislim da je punčka ti bom takrat povedala k boš povedala al mam prov al neuser posted image

clock-img

07.01.2009, 10:41

clock-img

tane

pencil-img

1567

nea tea...si me tako zdražla z tem čokoladnim rogljičkom...mmmmmm

Orhidejca...res je kje si ti, a potem si spet v igri ali si prišla samo malo navijat za nas ta stare in sveda nove borke...

Bojana,user posted image user posted image user posted image vem kako ti je pri srcuuser posted image

cori, brez dela ni jela, pa brezuser posted image niuser posted image ...bo pa drugi mesec bolje, če je pa tvoj mizar se bo pa sigurno delo našlo zanj...za začetek lahko pride kar k nama imava ful za narestuser posted image

ellči, si danes že kaj boljše volje...nenavadno zate, da si down...ti se samo na vso to repo spomni, ki ti jo ponujajo pa boš takoj boljše voljeuser posted image ne pobožaj bušija in boš takoj bolj veselauser posted image

giottka, še malo zdržita še kolkokrat 2x...potem pa juhuuu, navijamo zateuser posted image

clock-img

07.01.2009, 10:41

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

drži, da mamo sončka ponavadi takrat, kadar imate vi v Lj meglo user posted image
tane, ella, ja, bo treba en dan k bo megla v Ljubljani prletet gor na sončka, pa na kšno kavico user posted image

clock-img

07.01.2009, 10:42

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

pol vam pa jst tud ne povem kaj bomo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dokler ne rodimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.01.2009, 10:42

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

drži, da mamo sončka ponavadi takrat, kadar imate vi v Lj meglo user posted image
tane, ella, ja, bo treba en dan k bo megla v Ljubljani prletet gor na sončka, pa na kšno kavico user posted image

pa z sankami, če imate tud snegeca...

clock-img

07.01.2009, 10:43

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

za vzorec ga pa je user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 10:50

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Hej, good morning

jaz sem bila aprila na vzhodni avstralski obali in je bilo ful vroče, še bolj kot pri nas sredi poletja, da ne govorim, kako toplo je bilo morje, tako da mislim, da bi bil april čist okej, da zdaj je pa prevroče tam. Najbrž si ti bila na jugu, da je bilo chilli? Sem vplačala loto včeraj, pa bomo vidli, če kaj zadenem. Sicer pa sva rekla, da danes pogledava malo naše finance. Ker zdaj, ko je funt tako zelo padel in evro je ful močan, se totalno splača. Pa avstralski dolar je tudi ful padel...

Ja, kar zmeniva se ellči za repo... saj sem ti povedala, kje stanujem.

Midva pa samo še enkrat, največ dvakrat user posted image , potem pa si res mislim vzeti dooolgo pauzo. Meni se ne da več, resnično. Če je treba tako pogosto user posted image , potem to pač ni zame. Saj kot pravim, vse je v glavi in kako smo naprogramirani... whatever... show must go on with or without children...

Do nadaljnega vas vse prav lepo pozdravljam in močno stiskam k sebi, da boste ja zagledale tiste magične črtice user posted image  

clock-img

07.01.2009, 10:56

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

dobro jutroooooooo, kako kaj a že kje kaj sneži....

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.01.2009, 10:59

clock-img

Anonimen

ne je že nehaluser posted image

clock-img

07.01.2009, 11:04

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

aja pri nas še pa začelo niuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.01.2009, 11:04

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Larilu, thanks za tvoj topel objemček. Res me je pogrel!!!! Nazaj ti pošiljam še toplejšega  user posted image

clock-img

07.01.2009, 11:07

clock-img

Anonimen

Giottiuser posted image user posted image
Miklarom no le pazi da vas ne bo zasnežilo ko bo začeluser posted image
no jaz sm pa sama v celi bajti no vsaj mislim k bi tašča povsej vrjetnosti že gor prišla k mal zvočnike pucemuser posted image

clock-img

07.01.2009, 11:11

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Pri nas je sonček in tudi mraz ni tako kot včeraj,snežiti pa naj bi začelo po napovedi proti večeru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem