writing-img

RE: || pričakujemo Januarja 09

clock-img

29.01.2009, 19:59

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

hej ženkice! Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image

Moje tečke še vedno ni... danes je 33 dan. Upam da je nebo. user posted image

clock-img

29.01.2009, 20:16

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

tane čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

tanči to je pa tokkkk močen plusekuser posted image
*csaje* zdele si me pa dobila glede imena a Klara ti je ime?user posted image

clock-img

29.01.2009, 22:32

clock-img

tane

pencil-img

1567

punce, vsem po vrsti hvala, sem ga morala pokazat ko smo ga pa tako dolgo čakali, da še zdaj ne vem če je res...znakov pri meni ni bilo nobenih posebnih, le boleče, povečane prsi in napihnjen trebuh kot pred vsako M.

pravoda, tudi tebi iskrene čestitke, pa rahel + na CB velja, se pofočkaš pri oktoberkah?

*csaje* seveda ga boš tudi ti zagledala, navijam zate pri februarkahuser posted image user posted image user posted image

luna83, držimo pesti, da nas bo čim večuser posted image user posted image user posted image

miniko, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 22:39

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

tane čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Upam da se ti pridružimuser posted image

clock-img

30.01.2009, 08:50

clock-img

nony

pencil-img

346

Iskrene čestitke punce ....sem fulll vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje ostaja....

clock-img

30.01.2009, 09:16

clock-img

dini

pencil-img

3108

Sonček moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

taneeeeeeeeeeee čestitammmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image  in vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ki vas je obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm tudi prehlajena ful že par dniuser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

30.01.2009, 09:22

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

dini, zakaj si user posted image ???

clock-img

30.01.2009, 09:23

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

aja. vidš k nism dobr prebrala user posted image
ja čajčke pa medeka pit...user posted image

clock-img

30.01.2009, 09:24

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ja, ursa, me je prehlad napadu, pijem ful jauser posted image user posted image sej gre proti koncu, upam.

kako si ti?user posted image

clock-img

30.01.2009, 09:41

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

hre hre user posted image  počas se bližam dnevu D, pa me mal nervoza daje user posted image
pa ti? si že dubla svojo  user posted image ??

clock-img

30.01.2009, 09:42

clock-img

katka11

pencil-img

332

ja.... jaz sem ga docakala.... + namrec user posted image

clock-img

30.01.2009, 09:42

clock-img

dini

pencil-img

3108

Še prihajauser posted image user posted image user posted image , suser posted image  se pa ne ukvarjam več in čakam kdaj bo user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 09:43

clock-img

dini

pencil-img

3108

Bravo katka11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 10:04

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

ja.... jaz sem ga docakala.... + namrec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

30.01.2009, 10:08

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

katka, tane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 10:21

clock-img

katka11

pencil-img

332

hvala!!!

clock-img

30.01.2009, 10:22

clock-img

bejbibu

pencil-img

408

Hey babikeuser posted image !!!!
Samo da vam povem da me je obiskala user posted image in da se selim v februar!! Hvala vam za podporo!!!!Za vse ki še (ne) čakate user posted image držim pesti da je ne bo in bo user posted image !!!!
pa**pa

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

clock-img

30.01.2009, 10:22

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

katka, user posted image user posted image user posted image user posted image  no pa se bo januar le lepo zaključil. toooo!!!!

larilu, pa ne tak na glas. ja, točno to mi je ime.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

30.01.2009, 10:23

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

bejbibu, user posted image user posted image user posted image . glavo gor in gremo v nove boje in novim zmagam naproti.

clock-img

30.01.2009, 10:25

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: tane

*csaje* seveda ga boš tudi ti zagledala, navijam zate pri februarkahuser posted image user posted image user posted image

vem, da bom. samo vprašanje časa. bova še naprej pridna pri user posted image . psiho bom odklopila in seveda službo tudi in bo ratalo že v tem krogu.

clock-img

30.01.2009, 10:53

clock-img

dini

pencil-img

3108

Moja babica ima pa gripouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 10:56

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Moja babica ima pa gripouser posted image user posted image user posted image user posted image

jutro!

naj se babica čim prej pozdraviuser posted image
No tudi mi smo bolani in mami smrka k nora,grlo me boli ,vročine pa hvala bogu nimam.user posted image No upam ,da bo do nedelje bolje k grem na pogleb od moje pra omiceuser posted image

evo samo toliko sem vas prišla pozdravit še ,zdaj pa grem ,papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

30.01.2009, 10:57

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala sonček.user posted image

clock-img

30.01.2009, 11:34

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

hej punce!
ja giotti, nevem kaj je to, tud mene dajejo bolj taksni filingi...
konc koncev enega skratka ze imam in ga seveda ljubim z vsem srcem in pac zakaj bi zdej neki forsirala... pac ne gre. ne da se mi niti kej prevec trudit za user posted image . moj je neki smotan ta teden, zvecer zaspi k klada ob pol devetih pred tv jem, ko jest se veselo skacem po stanovanju, pospravljam, kuham za naslednji dan, berem pravljice tamicenmu itd. pa se mi res ne da se njega animirat, da ne bi zaspal in se potem da bi user posted image . res ne, ceprav naj bi imela ta teden plodne dni. tko, da bodo sli ocitno mimo brez user posted image in seveda potem brez upanja.
ampak sej pravim, da me trenutno ne obremenjuje. premislujem, da enga ze mam, star bo ravnokar 4 leta, ce takoj zanosim bo razlika 5 let, kar mi je fuuuuul, stara sem tud ze skor 33... skratka brezveze, ocitno se pocasi privajam na misel d abi mela sam enega.
zato sem tudi manj tuki gor, sej sem na ringaraji, sam na drugih forumih, pa tud manj kot vcasih.
ja mogoce pride cas ko je treba spremenit zadeve v glavi, ko je treba zacet uzivat v stvareh, ki jih imas, ne pa psihirat zarad tistih, ki jih nimas.
ja nc punce lepo se mejte in CARPE DIEM!

Tole sem mogla še enkrat skopirat, ker je to Katkin predzadnji post na tej temi, zdaj pa plus user posted image user posted image user posted image Pa še to je napisala pred tem, da je samo enkrat slončkala na 14. dan!!! Enkrat je neskončno krat več kot nobenkrat user posted image

Ma, če to vse skupaj ni igra narave, potem pa ne vem, kaj je user posted image

Zgleda, da se je treba sprijaznit s tem, kar imamo oziroma nimamo, potem pa pride, a ne? Al kako?

Skratka, zelo, zelo sem vesela za Katko in samo to sem želela povedati user posted image

Katka
, bodi srečna in pripelji nosečnost zdrava in vesela do konca! Srečno! user posted image user posted image user posted image

Vsem polno ljubezni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem