writing-img

RE: || pričakujemo Januarja 09

clock-img

18.12.2008, 14:36

clock-img

tane

pencil-img

1567

larilu, samo jaz mislim da si ti iz istih Rovt k še ena k pride na kafe...saj po mojem si enkrat napisala da si iz Janč?
al je bla to cori?...a se še ni nič oglasila...edini dober izgovor je stand up poza!

clock-img

18.12.2008, 14:39

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: tane

čaki, aquica sam po darila pa prideš v torek?

PRIDEM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

18.12.2008, 14:48

clock-img

Anonimen

tanči jaz sm iz Janč sam nimam še izpita za avto in niti avta,bus pa voz 2x na dan in sicer ob 7 pa ob 11.40, sam ob 15 grem pa po tamalga v vrtec iskat,če bi se zjutri zmenile bi prišla tko pa ne mormuser posted image

clock-img

18.12.2008, 14:50

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

larilu, samo jaz mislim da si ti iz istih Rovt k še ena k pride na kafe...saj po mojem si enkrat napisala da si iz Janč?
al je bla to cori?...a se še ni nič oglasila...edini dober izgovor je stand up poza!

ne, tanči, iz tistih rovt sem jst, ampak nej ti bo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:51

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

tanči jaz sm iz Janč sam nimam še izpita za avto in niti avta,bus pa voz 2x na dan in sicer ob 7 pa ob 11.40, sam ob 15 grem pa po tamalga v vrtec iskat,če bi se zjutri zmenile bi prišla tko pa ne mormuser posted image

larilu..iz janč si?? jst tut user posted image user posted image
dej, te pelem jst pol gor pol k grem tut dam user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:53

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ne, tanči, iz tistih rovt sem jst, ampak nej ti bo user posted image user posted image user posted image user posted image

prehitr sm prebrala..sory tane user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:56

clock-img

tane

pencil-img

1567

sej tebe sem mislila, pa nisem hotla nič reč, dokler nisi sama, saj veš zasebnsot pa to...se zdej kar bojim kej napisat, da ne bom spet ukreganauser posted image
glede rovt pa to je bil izraz od dr. larilu, tko, da jaz SPET nič krivauser posted image

clock-img

18.12.2008, 14:57

clock-img

ella.

pencil-img

646

c c c, samo nesporazumi danes...kam to pelje...???? user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

clock-img

18.12.2008, 14:58

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

mah  k...c pa zasebnost user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sm dons čist zmedena user posted image
verjetno pomanjkanje česa...user posted image user posted image user posted image

larilu, imaš ZS user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:59

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

janče ali rovte...isti drek user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 15:21

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

čaki, aquica sam po darila pa prideš v torek?

PRIDEM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca, da se končno spoznamo še v živo...no, pa ne pretiravat z darili, tko k zadnjič a se še spomneš...mm in tisto...ello je treba z rezervo jemat, koje rekla TA VELIKA darila...smo drugač same skromne punceuser posted image

clock-img

18.12.2008, 15:22

clock-img

Anonimen

janče ali rovte...isti drek user posted image user posted image user posted image

jp oboje vodi isto ali bogu za hrbtom,no sej jaz sm vedla ta ne bom zagledala user posted image k so se oziroma se še bodo vsi dobri možje zgubil preden bodo do mojih "vrat" prišliuser posted image user posted image
urša zs nazajuser posted image

clock-img

18.12.2008, 15:27

clock-img

punčkica

pencil-img

87

Čao punce!

Tudi jaz se vam pridružujem januarja grem prvič v IVF postopek k Rešu!! Komaj čakam in upam da nam v novem letu božiček nakloni veliko user posted image !! user posted image

še vedno čakamo na pikico.....

clock-img

18.12.2008, 15:29

clock-img

ella.

pencil-img

646

aquica, Tane te zavaja glede daril...ker pa je ona res tko skromna, pa samo meni prinesi potem TA VELIKO darilo user posted image

Larilu in Ursa, dajta se res zmenit in skupaj prikruzajta no...čudno, da se ne poznata še,če sta iz istega hribčka doma.

Srečna sem s svojima fantoma!

clock-img

18.12.2008, 15:30

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

larilu, ZS user posted image
punce, jaz počas shibam u rovte user posted image user posted image

lep dan, vsem, čawko bawko user posted image

clock-img

18.12.2008, 15:30

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ella, ti ne veš, kok so janče velke noo user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 20:02

clock-img

bambinca

pencil-img

954

No jest se še tuki oglašam in se javljam na dolžnost kot vaša navijačicauser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

18.12.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

ella se vid da midve nisva domačinkidrgač pa jaz ne morm tok pozen k mam že tamalga doma tko da k boste pa kakšno bolj jutranjo uro mele pa bomo takrat probal
zdej grem pa še neki zrihtat za jutr pol morm pa nekak tamalga dt spat k ga spet neki matra

clock-img

18.12.2008, 21:55

clock-img

Anya22

pencil-img

612

PUnce, dober večer, no iz decemberk se selim k vam, kajti sedaj grem v 13. krog oz. 1. ciklus z klomifenom, kajti nama ne rata in ne rata. Ne pričakujem je 15.1.2009. lp

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

clock-img

19.12.2008, 08:10

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste? danes je pa petek user posted image user posted image user posted image user posted image
je kšna nova nosečka? djmo djmo, javite se user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 08:13

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste? danes je pa petek user posted image user posted image user posted image user posted image
je kšna nova nosečka? djmo djmo, javite se user posted image user posted image user posted image

hmm...ja glede na to, da je še december, je januarja težko kšna nova nosečka..user posted image user posted image user posted image
sm mal falila user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 08:53

clock-img

miskula

pencil-img

256

jutro čvekice user posted image

Spet to butasto vreme. Komaj čakam da bo vikend in mogoče vidmo malo soooooončka user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa sama user posted image  ker je šel moj na smučanje. Ah sej bo hitro minil vikend, tko kot vedno.

clock-img

19.12.2008, 09:50

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

jutrčka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

19.12.2008, 09:57

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

s* jz sem se mogla zdej s kremo  mazat..si me tok opekla user posted image user posted image user posted image

jutrooooooooo

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

19.12.2008, 10:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

s* jz sem se mogla zdej s kremo  mazat..si me tok opekla user posted image user posted image user posted image

jutrooooooooo

a si zdej zapečena in s hrustljavo skorico, jaz mam takega pujska najraje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem