writing-img

RE: Septembrski sončki - drugič :)

clock-img

03.01.2009, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara - kak oddam oglas na monu...

No, sem šla tudi jaz pogledat, kako se oddaja tiste druge oglase pa nisem našla...

mi je blo pa zanimivo nekaj...

Pred dnevi sem pisala, da bi imela leg magic... in ko odprem to stren, se tam na levi vrtijo naključni oglasi... in ravno takrat je bil en leg magic... nič rabljen... lokacija - primorska... sem že poslala email...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

03.01.2009, 23:19

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

In okoli 19 je umrla..... kok sva danes prejokala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

03.01.2009, 23:21

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

LARA - kolk pa je bla muca stara

clock-img

03.01.2009, 23:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

11 let...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

03.01.2009, 23:31

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

11 let...

božček tale muca user posted image  
jst se tut zlo navežem na živali
jih mam ful rada,....
lara sej bo user posted image

clock-img

03.01.2009, 23:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara - kak oddam oglas na monu....nikjer ne najdem možnosti oddaj oglas.....sem prijavljena tam tuduser posted image

Kr tle sem mislila....

http://med.over.net/forum5/list.php?55

hvala..... je že goruser posted image

clock-img

03.01.2009, 23:56

clock-img

gloria

pencil-img

4900

In okoli 19 je umrla..... kok sva danes prejokala...

user posted image

clock-img

04.01.2009, 00:01

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...mali je komi zdej zaspal....zadnje čase imamo ful težavo zaspatiuser posted image ...nevem če ga ne bi začela zjutri ko se zbudi ob 8-9 kr rihtat,ne pa da ga dam še enkrat spat do 11....saj podnevi mi pa itak nič ne spi...
....bežim lepe sanje

clock-img

04.01.2009, 00:05

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

jst grem tut spat
nočko

clock-img

04.01.2009, 09:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

prazniki se iztekajo, upam, da se kmalu vrnemo na stare tire..... kar pomeni med drugim tudi več časa za RR user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.01.2009, 09:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lara, user posted image  user posted image  za mucko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.01.2009, 10:10

clock-img

pf

pencil-img

4436

Dobro jutro.
Lara user posted image user posted image user posted image za mucko. Boga revca.
Gloria mogoče ti pa Nik preveč spi v enem kosu. Bolje po moje, da ga umiješ, oblečeš, da je nekaj časa buden in potem spat nazaj. Naša se zbudi okrog pol osmih, potem se igrava, jeva, preoblečeva in gre nazaj spat okrog pol desetih za kako dobro urco.

clock-img

04.01.2009, 10:42

clock-img

onur

pencil-img

2700

eno vprašanje: ker so vaši sončki in sončice že večji kot moja (en mesec in dva tedna), kdaj so se vam pričeli podji krajšat. jaz opažam, da pije na dojki manj časa kot običajno, pa ponoči in proti jutru pije samo na eni cca. 10 minut. prej je bilo pa na obeh po 20 minut, vendar ne vseh 20 aktivnih.

clock-img

04.01.2009, 10:48

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lara, user posted image  user posted image  za mucko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

04.01.2009, 10:50

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Dobro jutro, babike! Danes je pa zima zunaj. Pri nas je še vedno -8. pa sonček sije, bi tak šla ven z malim, pa se kr ne upam, je premzlo. user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

04.01.2009, 10:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

Onur to je čisto odvisno od otročka. So bili časi, ko je naša samo pet minut vse skupaj se dojila, zdaj pa cca deset minut, petnajst minut, včasih samo na eni, včasih še na drugi, ampak to je skupen čas. Naša se ni nikoli dalj dojila, tako da ti ne vem pomagati.
Punce kaj kuhate dobrega? Jaz pečem v pečici krompir z rdečo in rumeno papriko, ter korenčkom, na žaru bom pa spekla še piščančje fileje. No pa solatka in juhica bo še zraven. No žar, da ne bo katera mislila, da grem ven kuriti, tako ponev imam, ki je ala žar.

clock-img

04.01.2009, 10:53

clock-img

Marsy

pencil-img

335

Oj!

Jaz sem tud mislila, kako fino bomo danes zunaj, pa je kar -10. Pa ne vem, če bi jo upala po takem mrazu naokorog vozit.

Vidim, da ste se ful razpisale včeraj, moram še nazaj mal pogledat. Glede odpravljanja odvečnih kilogramov - jaz še vedno prisegam na Herbalife. Se niti med nosečnostjo nisem zredila niti zdej nimam problemov s tem.

Če katera kaj rabi oz. katero kaj zanima, se priporočam user posted image . Verjetno pa tuki ne smem kej dost reklame delat.

clock-img

04.01.2009, 10:56

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lana 17 danes je pa res mrzlo. Mi bomo šli takoj po kosilu ob kakih enih, pol dveh. Pojdite kam v hribe, tam je lepše. V petek smo bili na Treh kraljih, to je eno smučišče na Pohorju, v bistvu blizu nas. Pri nas je bilo minus šest, gori ob pol treh popoldne nula in tako lepo sonce, pri nas pa megla. Samo nimamo ravno vozička primernega za take terene, to je tisto, drugače bi jo večkrat gor mahnili, ali pa na Roglo.Za take sprehode je pa fajn trikolesnik, ali pa nek voziček z malo večjimi kolesi, naš PP je bolj mestna varianta. Našo babiko že zdajle ruka, ko je pesek vsepovsod na pločnikih in cestiščih.

clock-img

04.01.2009, 10:56

clock-img

Marsy

pencil-img

335

Ojoj, bogica...
Mislim, da vem, kako ti je zarad muce... Smo tudi dali skozi. So mi bližnji zarad tega 'prepovedali' še imeti mačko. user posted image

Zato pa imamo zdaj papigo, ki ima življenjsko dobo 60 let in so teoretične možnosti, da me preživi. user posted image

clock-img

04.01.2009, 10:57

clock-img

Marsy

pencil-img

335

pisanje zgoraj se seveda nanaša Lari.
Kaja joka, pa ful hitim...

clock-img

04.01.2009, 11:41

clock-img

onur

pencil-img

2700

Onur to je čisto odvisno od otročka. So bili časi, ko je naša samo pet minut vse skupaj se dojila, zdaj pa cca deset minut, petnajst minut, včasih samo na eni, včasih še na drugi, ampak to je skupen čas. Naša se ni nikoli dalj dojila, tako da ti ne vem pomagati.

Kakšne razmake pa imata med podoji?

clock-img

04.01.2009, 12:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Do danes so že praznovali.................

Minea in Manja
Kaja
Gal...............

user posted image

clock-img

04.01.2009, 12:23

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Danes pa praznujejo...............

• *bubika*
  • Lana Neja
  • Sara

user posted image

clock-img

04.01.2009, 12:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Praznuje pa tudi..................

• Jakob

user posted image

clock-img

04.01.2009, 12:40

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Čestitke vsem sončkom za obmesečnico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem