writing-img

RE: Septembrski sončki - drugič :)

clock-img

06.01.2009, 12:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Če jo čmo vpisat v jasli, kaj je treba naredit?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

06.01.2009, 12:26

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara Croft po moje ima Lara tudi čisto vredu mere. Meni so tudi bolj všeč tak, da niso predebeli otročki, čeprav takrat ko mi ni jedla tak fejst sem rekla bolje debelušček, kot neješč otrok. Me prav zanima kake mere ima naša kaj. Na prejšnji je imela 60 cm in 5350 in je tudi rekla P da je ok. Takrat je bila stara točno tri mesece.

clock-img

06.01.2009, 13:11

clock-img

morango

pencil-img

478

Ojla v novem letu.

Vidim, da ste se že pridno spravle k dietam:user posted image user posted image to je za vse, da bi dosegle, kar si želite.

Jaz se spravljam na aerobiko, pa zgleda, da bo ta teden šel še mimo. Jah nč, je premraz. Pol bi šla pa še kdaj teč na smučeh. Je tako fajn, čist bliz hiše mamo proge in letos imam končno mal cajta.
Lena pa je malo prehlajena že nekaj dni. Ni kaj hudega, sam nosek morava večkrat čistit, pa mal kašlja. Tako da zaenkrat ne hodiva ven, ker je zrak res premrzel; se mora najprej fajn pozdravit. Je pa še zmeraj prava dobrovoljčica. Aja, pa zadnji teden se je začela ful dvigovat v sedeči položaj. Neverjetno, kako ti škratki hitro napredujejo. Vsak teden nekaj novega.

clock-img

06.01.2009, 13:12

clock-img

morango

pencil-img

478

user posted image user posted image user posted image  - za praznovalčka Patrika!!!

clock-img

06.01.2009, 13:16

clock-img

morango

pencil-img

478

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki?

clock-img

06.01.2009, 13:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eto,medve sva iz sprehoda.
Super vreme,ni mrzlo,gužva pa taka po mestu,da je jojuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.01.2009, 13:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj

clock-img

06.01.2009, 13:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - daj za foro pogled kolko pri tebi kaže stopinj

zdaj -2

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.01.2009, 13:47

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Lara, jaz bom zdaj enkrat prošnjo poslala, tako da me imajo že prej v evidenci. Čeprav tu ni neke panike, so odprli še en oddelek v vrtcu. Lara, koliko kapljic idroplurivita daješ Lariki?

A to se kupi kaj za izpolnit, al kak?

Zdej je na 8 kapljic, ma kaj ku vsak drugi dan pozabim. user posted image

clock-img

06.01.2009, 14:14

clock-img

morango

pencil-img

478

Jaz bom kar sama napisala. 

clock-img

06.01.2009, 14:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz bom kar sama napisala. 

pri nas v vrtcu (jaslih) izpolniš obrazec.... ne napišeš to kar sam nekam user posted image ..... je prav taka vloga kot recimo za otroške al nekaj takega...

...moraš pa pol prines zdravniško potrdilo...Lara ne vem kako je s tem, če ne bo prej cepljena....mislim, da zahtevajo, da so cepljeni...nisem pa ziher......user posted image

clock-img

06.01.2009, 15:52

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pri nas je še kar minus šest. Midve pa danes po dolgem času ne bova šle ven. Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna, tak da sem jo dala raje spančkat v posteljico kot v voziček pa ven na mraz. Itak imava jutri cepljenje, da ne stakneva nahoda dan prej.
Morango pozdravljena. Res je kako napredujejo naši otročki, vsak teden nekaj novega. Jaz bi tudi šla na aerobiko pa pri milem bogu nimam kam Lane dat. Ali pa vsaj tečt, zvečer ko pa moj konča pa ne grem laufat ob pol osmih, ker mi je prepozna ura, pa tudi utrujena sem že, če sem čisto odkrita.
Lara jaz tudi mislim, da moraš dati neko vlogo oz. obrazec za jaslice. Po moje se kupi obrazec v papirnici, ker itak so zdaj že vsi obrazci po papirnicah, nekateri pa tudi na netu. Po moje bo treba počasi dat vlogo, če greš npr. septembra potem v službo. Čeprav se mi zdi, da je MTY napisala, da so ji rekli da dobi odgovor junija, kar je res pozno. Ne moreš potem ravno tak hitro si poiskati varstva na domu. Pozanimaj se raje.

clock-img

06.01.2009, 16:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Zobki jo jezijo ko sto hudičev, pa je malo sitna,

naša je tud katastrofa.kriči od sile in se napenja,pa roke v usta tiščiuser posted image

clock-img

06.01.2009, 17:09

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

06.01.2009, 17:15

clock-img

lana17

pencil-img

1098

mi gremo pa danes k P.user posted image ker tok kašlja grdo, pa že 3 dni ima občasno drisko. in me kr skrbi. zato ob enih pokličem in upam, da bomo čim prej na vrsti in da bo vse ok.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

06.01.2009, 17:15

clock-img

lana17

pencil-img

1098

user posted image Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

clock-img

06.01.2009, 17:21

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: lana17
user posted image Jon je danes po petih dneh kakal. Jeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je tudi skromna s sračko.... user posted image

Včeraj sem dala Laro v športni del vozička... ma mi je blo čudno... teža drugače razporejena.... tri ljudi sem povozila... pa pogrešala sem njen obrašček. In tudi ona me je ful iskala... sem jo danes takoj dala nazaj v košaro... user posted image

Mi2 dva šle kljub mrazu prej malo ven... lih toliko, da je zaspala pol sem jo pa v sobo nesla in odprla okno... že dve uri spi... sem ugotovila, da rajši spi, če je hladno.... user posted image

clock-img

06.01.2009, 19:38

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 19:50

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Danes pa praznuje………

• Patrik.

user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM

user posted image

clock-img

06.01.2009, 19:57

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Larika je pa danes imela posvetovalnico. Ima 60 cm in 5700g. Je rekla pediatrinja, da ni to čisto nič premalo, preveč pa tudi ne... Meni je pa tudi fanj, da ni bajsa... user posted image

Danes bi morala bit tudi cepljana, ma midva sva se odločla, da cepljenje prestaviva do prvega leta, pol bova pa vidla...

bravo Larikauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2009, 20:00

clock-img

gloria

pencil-img

4900

bravo Jonuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol dieta pomagauser posted image

clock-img

06.01.2009, 20:02

clock-img

amor real

pencil-img

939

user posted image  Patriku

user posted image  Lari za posvetovalnico.

Mi smo jo pa imeli včeraj, Tomaž ima 6350 g in 70 cm, pedijatrinja pravi, da je res velik za njegovo starost, bili smo tudi cepljeni in je šlo vse b.p.. Proti rota virusu pa po posvetu s pedijatrinjo nismo cepili....

Šibam se smejat našemu črvičku, ko se tako jeti na žabo in ji mečka glavo (žaba za na njej past kravice)

clock-img

06.01.2009, 20:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

smo bili pri P, vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker ne pusti pucati nosek, se ji zabije in zato kašlja. jo je poslušal, vse super. driska pa tudi ni nič problemov pustila, ker je živahna in igriva. tako da je v kartoteko napisal-zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala vsem za pestke.user posted image

clock-img

06.01.2009, 20:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

clock-img

06.01.2009, 20:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image  Lari za posvetovalnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem