jutro...........
upam, da luna začne popuščati, ker sem čist blesava...........do 23 sem gledala tv, komaj se dobro uležem, se neja začne jokati. ji dam dudo, grem nazaj. 5 minut tišine, nato pa jok in vpitje, ji naredim za jesti, vse poje, nato spimo do 4, vmes sem se 2x zbudila, ker se mi je v sp. štuku prevrnil H20, je pokalo kot na fronti, ker je zraven podrl še 2 banji, naslednja runda je bil sosedov pes(mislm, da so ga zunaj pozabili, in je revčka zeblo)..............nato spet neja, tečkala za jesti, naredim, malo poje, nato zaspimo do šestih, ko je imela dovolj spanca in je pela, vriskala, in ker jo minut nihče ni prišel pogledat je začela protestirati. jo prineseva k nama, se mi je na ušesa skoz drla-neki cajta lepo se smejala, godla, nato pa kr začela trmarit, tečkat.........
................jo možek previje, se z njo igra, jaz pa sem zaspala k ubita do devetih.pa še sem neprespana.
včeraj sem ji naredila sadni čaj, in ga je 60 ml spila. je možno, da je zaradi tega imela malo krčkov in je zeleno kakala??