writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)

clock-img

20.01.2009, 09:36

clock-img

leda

pencil-img

1480

Verjemi, da JE težko, če nimaš prov nobene izkušnje

meta, ko sem se pri devetnajstih odselila od doma, sem spravljala v smeh celotno službo moje mame. sem klicala: mami, daš krompir v vrelo al mrzlo vodo? kuharske knigge mi niso ble glih v pomoč: dodaj ščepec soli. ščepec??!! al pa: kuhaj, dokler ni kuhano.

potem sva študentska leta preživela na bonih, sojinih polpetih in toastih. enkrat pa mi je kliknl in zdej že par let navdušeno kuham in pečem...clo vabim folk na večerje s par hodi.

in ti rečem, sej neki je talent, ampak kot je znano, vaja dela mojstra.

aja, pa tut vse gustine, pa želatine, pa fruktoze zdej znam že najdet user posted image

clock-img

20.01.2009, 09:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem si kavico naredila, pol pa hočem v lonček nalit oz. začnem nalivat, priteče pa samo voda.... huser posted image hi... itak, če sem pa istočasno še en tortni biskvit pekla.... ma to ne bom jaz jedla, bo dobrodošlica za mojega možeka... Ma neeeeeeeeee, ne bom mu v fris zabrisala.... user posted image user posted image user posted image

si slikauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.01.2009, 09:39

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

a, pa tut vse gustine, pa želatine,  zdej znam že najdet

Ma tega najboljš niti ne uporabljat... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

20.01.2009, 09:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe,kak lep dan,še malo pa bo 10 stopinj...vauuuuuuuuuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.01.2009, 09:54

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jutro. Spet ste pridno pisale.
Lara tvoja Larika ima super lepe očke, kar pa se tiče ušesk se mi zdi, da ji ne štrlijo fejst. Če pa se ti zdi, da preveč pa ji daj trak za ušeska gor malo tudi čez dan, ali pa čez noč. Tak so menda včasih dajali, ker če začnejo štrleti ušesa, štrlijo potem vsak mesec in leto lahko bolj. Od kolegice sinek je "moral" na operacijo, ker mu ni lepo podlagala uhic, ko ga je dajala spat. Veš kaj mislim? Ni pogledala, če ima uhico lepo na podlagi in je imel velikokrat kar pomučkano. No moral, čudno je začelo zgledati in so ga vrstniki hecali, ker je bil res pravi uhaček. Bogi revež. Pa vsi so ji govorili, da bo vsak mesec huje in ni poslušala. No saj te ne strašim, Lara nima tak. Jaz če bi pri svoji opazila štrljenje bi ji pa sigurno dala kapco ali trakec gor in se posvetovala z pediatrinjo, ker to ni hec.
Saraya a si že dala Marisi ogrlico gor?
Bubi tvoja bubika je tak slatka, kak se lepo smejčka.

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Dobro jutro!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

ma ušesa mu pa tolk štrlijo..

Lari tudi.... desno bolj... smrk...

Jonu pa levo

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Saraya 10 stopinj bo res počasi, pa dež tudi se mi zdi. Nažalost. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.01.2009, 09:55

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Jaz ne morem kopirat nič sem... pa sem kar link prilepla---- user posted image user posted image

http://miund.files.wordpress.com/2007/06/mr-bean.jpg

user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

clock-img

20.01.2009, 09:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubika,larika,ka sta cakaneuser posted image

clock-img

20.01.2009, 10:04

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubika,larika,ka sta cakaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 10:08

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

az če bi pri svoji opazila štrljenje bi ji pa sigurno dala kapco ali trakec gor

Ej hvala ti.. sama ne bi pomislila na to... pa ful pazim, veš, da ji vedno popravim ušesko... desno je bolj na udaru, ker dojim samo na eni strani.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

20.01.2009, 10:14

clock-img

leda

pencil-img

1480

kaj boste danes kuhale????

mehiška pizza bo dons pr nas...

clock-img

20.01.2009, 10:16

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara da ne boš mislila, da ti nekaj pametujem. Na splošno sem to pisala. Vem pa kaj bi storila jaz, če bi Lani štrlela ušesa. Samo se mi ne zdi, da ima Lara štrleča. Če pa se tebi zdi ji pa daj trakec gor. Bolje, da ima trakec gor dva, tri mesece vsak dan malo, kot pa kasneje težave.

clock-img

20.01.2009, 10:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara da ne boš mislila, da ti nekaj pametujem. Na splošno sem to pisala. Vem pa kaj bi storila jaz, če bi Lani štrlela ušesa. Samo se mi ne zdi, da ima Lara štrleča. Če pa se tebi zdi ji pa daj trakec gor. Bolje, da ima trakec gor dva, tri mesece vsak dan malo, kot pa kasneje težave.

trak res pomagauser posted image

clock-img

20.01.2009, 10:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa še mam dunajske,pa rebrce od nedelje,se bo pojedlo do konca.Pa riž bom zraven naredla in zeleno solato. Pa še to se mi ne da,mrzim kuhat,edino torto rada delamuser posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 10:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pf,ti maš tud za user posted image to verižico,neuser posted image in,kak si zadovoljnauser posted image

clock-img

20.01.2009, 10:46

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Midva z Galom grema zdaj na sprehod, dokler je še sonček, ko pa pridema nazaj, morate bit pa že na 3. delu user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

20.01.2009, 10:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nas pa je zdaj patronažna prišla pozdravituser posted image

clock-img

20.01.2009, 11:03

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nas pa je zdaj patronažna prišla pozdravituser posted image

k nam bo tut pršla zdej en krat

clock-img

20.01.2009, 11:04

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Midva z Galom grema zdaj na sprehod, dokler je še sonček, ko pa pridema nazaj, morate bit pa že na 3. delu user posted image

petra iz katerega konca si
da mate sončekuser posted image

clock-img

20.01.2009, 11:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa spet črpam,jaooo kak je to brezveze...user posted image

clock-img

20.01.2009, 12:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sta si kaj podobna? user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

20.01.2009, 12:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

SAmo ne vem, zakaj sta zdaj tak zelena ratala user posted image  V originalu sta čisto ok.

clock-img

20.01.2009, 12:21

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj niste rekle, da boste slikice limale, da pridemo na 3. del?

Al moram še user posted image  nalimat? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem