writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)

clock-img

23.12.2008, 17:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Aja, če katera hoče Paparico v e-obliki....sem jo dobila od ene rr-ke, naj mi pošlje na zs  email in ji pošljem....

oprosti, rabim razlago............user posted image user posted image user posted image user posted image ............a res jaz nič ne vem al kaj????user posted image

idi gledat na mailuser posted image

ajoj.................user posted image user posted image user posted image user posted image .................sem blesava.........hvala

No zdaj, ko sem petkrat na glas prebrala in ugotovila, da to ni Papa Ricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bi jo pa jaz tudi imela. Dobiš naslov.user posted image

clock-img

23.12.2008, 17:20

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Kr neki-zdaj sem nekej za nazaj iskala in sem ugotovila, da je vse neparne strani od 49. naprej začela gold fish, razen 59 in 65, ko sta ji prvi post na strani prevzeli bubi oz. Lara. Mam preveč cajta, ne?

clock-img

23.12.2008, 17:35

clock-img

pf

pencil-img

4436

Moj božični kruh je user posted image . Vse se je začelo vredu, le konec je bil skrajno neposrečen. Dojili sva se in se je zadeva zažgala. Mala pa skozi nekaj tečnari na igralni površini, če ne bo nehala grem sesati. Baje zvok sproščujoče deluje na user posted image . No vsaj na našo. Sem že sprobala. 

clock-img

23.12.2008, 17:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kr neki-zdaj sem nekej za nazaj iskala in sem ugotovila, da je vse neparne strani od 49. naprej začela gold fish, razen 59 in 65, ko sta ji prvi post na strani prevzeli bubi oz. Lara. Mam preveč cajta, ne?

pa zgleda jaz tuduser posted image ....sem se malo user posted image ...ampak čisto malouser posted image

clock-img

23.12.2008, 17:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Moj božični kruh je user posted image . Vse se je začelo vredu, le konec je bil skrajno neposrečen. Dojili sva se in se je zadeva zažgala.

obrezat ne gre?

si delala po mojem receptu?

clock-img

23.12.2008, 17:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Sem se z nekermanom kregala... user posted image

kaj pa je blo???

Ma ful zavajajo ljudi... Mam en papir, na katerem piše da v obdobju od tega do tega dobiš 25% popust na izdelke iz glavnega kataloga in iz izbranih katalogov... Iz katerih pa se ne ve... ja se ve tisti moment, ko pošto dobiš... ko te papirje ločiš pa ne veš več...

V glavnem mi smo za 160€ robe naročili, popusta pa niso obračunali, ker pač nisem naročila iz glavnega kataloga, ampak iz enega drugega, ki pa ni bil zajet...(mimogrede, kako naj vem, iz katerih katalogov lahko?? ) baje, da je bil to katalog v katerem so bli izdelko s popustom... ampak ni res, ker so ble hlače in še druge zadeve po čist isti ceni, kot v glavnem katalogu, samo tista končnica pri šifri je bla drugačna... Mislim....
Itak, nisem rešla nič, sem pa danes stajico spet pri njih naročila...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

23.12.2008, 17:53

clock-img

morango

pencil-img

478

user posted image , jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 17:59

clock-img

morango

pencil-img

478

Meta, user posted image user posted image user posted image  za jaslice.

Moje so pa letos take minimalistične, ampak so mi ful všeč. Letos mam še lahko nekaj tacga, bo Lena itak bolj lučke gledala, drugo leto, ko jo bo že bolj zanimalo, bomo pa taprave nardili. Torej, namesto smrečice imam posrebrene veje, ki sem jih danes nabrala, in imajo gor originalne naravne črne bunkice, zdaj srebrne, pa nekaj kristalnih okraskov. Sem jih dobila lani, pa me jih je prav mikalo sprobat. Za na navadno smrekco pač niso. Jaslice so pa v velikem kristalnem kozarcu, napolnjenem z vato, notri pa so miniaturne figurice glavnih akterjev.
Ja, se res nisem preveč namatrala. user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:00

clock-img

morango

pencil-img

478

Pa srečno današnjim praznovalčkom. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:05

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: morango

user posted image , jaz bi tud Paparico. Ti bom kar svoj mejl poslala na zs. Pa res hvala ... user posted image user posted image user posted image

jst tud, čeprav ne vem, kaj je to... haha

clock-img

23.12.2008, 18:06

clock-img

morango

pencil-img

478

Marsy, Lena je bila cepljena 1. prejšnji petek in je prestala brez problema. Na stegencu ni blo nobene reakcije, niti vročine, če bi se pojavila, bi ji morala dat obkladke (pol vode, pol alkohola).

Pa bravo za tvoj ukrep user posted image  
Jaz bom morala pa za vikend tašči razložit, naj bo bolj umirjena do Lene. Zadnjič je prišla k nama na obisk in sem ji takoj povedala, naj počaka, da se mala navadi, ker zdaj že ful pozna ljudi in je seveda itak najraje pri meni. Ona pa da ne, ker jo je prišla crtat. Jo je pograbla in seveda je mala začela samo še kričat (niti ne jokat, ampak je ubrala taglasno varianto). Pol pa ni blo druge, kot da je bla pri meni do konca obiska. user posted image
Saj je drugač čist fajn ženska, sam glih filinga za malčke pa tud nima.

clock-img

23.12.2008, 18:08

clock-img

morango

pencil-img

478

Lara, knjigica z recepti za malčke. Po moje nam bo še kako prav prišla, ko jim bomo začele kuhat.

clock-img

23.12.2008, 18:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara, knjigica z recepti za malčke. Po moje nam bo še kako prav prišla, ko jim bomo začele kuhat.

yeeeeeeeeeeeeeee... pol pa res bi.... user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Moja Lara se je malo prej lepo podojila, čist zadovoljno tudi rignila in je zgledala čist lepo sita... Nič ni tečnarla al pa jokala da bi še... pa sem ji vseeno še 60ml dodatka prpravla in je vse popila.... Ma vedno, ko poje dodatek potem joče... pa se pritožuje... NGE, NBE NDE.... pa tku, ku da bi jo kej bolelo.... pol, ku rigne pa je OK... user posted image

clock-img

23.12.2008, 18:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

imata obeuser posted image ..

clock-img

23.12.2008, 18:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

naše dete pa dane žlabudra 100 na uro..... mi je povedal vse za 4 mesece nazajuser posted image ...

...ta veliki pikec...je pa danes učiteljici v šoli rekel, da ga jutri ne bo......  
imajo kao tehniški dan..in bodo delali voščilnice.... pa druga nič.....

in kaj naj zdaj nardim.....user posted image

clock-img

23.12.2008, 19:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

croftova, še niste šle???user posted image

no, ste jo mahnile v hribe???

clock-img

23.12.2008, 19:21

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz sem imela pa prej prevez.................user posted image user posted image user posted image user posted image .............me je bolelo k user posted image .......in ko sem videla kakšno luknjo mam v prstu user posted image user posted image user posted image user posted image ..............prou luknjo............in mi še kri ful teče, sam nimam več cele noge povite, pač pa samo prste, da lohka vsaj kokr tok hodim................me pa boli kuser posted image user posted image user posted image user posted image .............močno upam, da se nikoli več ne ponovi, ker je to izredno boleče..........

clock-img

23.12.2008, 19:26

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish nisem nič obrezovala, ker me je razjezilo in sem ga stran vrgla.

clock-img

23.12.2008, 19:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dober večer user posted image

Me to you, naj hitro zaceli user posted image

Drugače pa.... gužva, veseli december....

.... pa bubika kliče user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

23.12.2008, 19:47

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

no, ste jo mahnile v hribe???

Nisva.. Sva šli pa peš do Merkurja... ene dva km... po rekvizite za servietno tehniko.. user posted image

clock-img

23.12.2008, 20:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Sem se z nekermanom kregala... user posted image

kaj pa je blo???

Ma ful zavajajo ljudi... Mam en papir, na katerem piše da v obdobju od tega do tega dobiš 25% popust na izdelke iz glavnega kataloga in iz izbranih katalogov... Iz katerih pa se ne ve... ja se ve tisti moment, ko pošto dobiš... ko te papirje ločiš pa ne veš več...

V glavnem mi smo za 160€ robe naročili, popusta pa niso obračunali, ker pač nisem naročila iz glavnega kataloga, ampak iz enega drugega, ki pa ni bil zajet...(mimogrede, kako naj vem, iz katerih katalogov lahko?? ) baje, da je bil to katalog v katerem so bli izdelko s popustom... ampak ni res, ker so ble hlače in še druge zadeve po čist isti ceni, kot v glavnem katalogu, samo tista končnica pri šifri je bla drugačna... Mislim....
Itak, nisem rešla nič, sem pa danes stajico spet pri njih naročila...

user posted image user posted image user posted image ...............ti si pa dobra..................

clock-img

23.12.2008, 20:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

*bubi*.....................pomoč prosim..............kaj naj si dajem na rano (prst)???melolin gazo lahko, potem pa si še povijem??? kri oz. neka tekočina mi še malo teče, je rana pa odprta in globoka, zato moram povijati. kaj bo najhitreje zacelilo in mi najbolj pomagalo?????

clock-img

23.12.2008, 20:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sem ti pravkar na ZS napisala, pa se bojim, da ti nisem znala odgovorit user posted image

clock-img

23.12.2008, 21:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nič, grem jaz norega dohtarja gledat user posted image

Je bila katera že v Novigradu v hotelu Maestral?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem