writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)

clock-img

27.12.2008, 23:41

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...kaj ve že kaj dajete čajčke...saj vem da če polno dojiš naj ne biuser posted image ...

Dam... Lara ga ima rada... tudi cel deci bi ga spila.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

27.12.2008, 23:42

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

...kaj ve že kaj dajete čajčke...saj vem da če polno dojiš naj ne biuser posted image ...

Dam... Lara ga ima rada... tudi cel deci bi ga spila.. user posted image

...pa ji ga daš cel deci

clock-img

27.12.2008, 23:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jaz bi tud šla,samo ne sama

Ma zakaj nočete it same? Tudi, če bi šle skupaj, bi nas za masažo zmetali v svoj prostor.... user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:43

clock-img

morango

pencil-img

478

..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat .....

...zakaj se mu ne upaš več datiuser posted image ....kaj mu pol jaz preveč dam ko mi je že dvakrat spil 90 ml. pa tudi 100ml.

Mislim, da je bistvo čaja v tem, da mogoče malo odžeja, pomiri želodček in je tam nekje 40/50 ml za to čist zadost. Če daš več, s tem nadomestiš en obrok, kar pa ni glih fajn, saj čaj nima v bistvu nobene hranilne vrednosti.
Jaz ji dam čaj kdaj pa kdaj, največ 40 ml. Bi pa tudi spila več, ampak jo raje pristavim, da pije mleko. V obdobju krčkov pa sem ji dajala bolj redno.

clock-img

27.12.2008, 23:46

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

...pa ji ga daš cel deci

Saj ne vem zakaj ji vzamem....

clock-img

27.12.2008, 23:48

clock-img

morango

pencil-img

478

Sem vas na hitro prebrala, zdaj pa šibam spat. Lara, ti si mi kar mal skomin nardila za plesat. Sem to tako rada počela, zdaj pa tud že lep cajt nisem nikamor šla. Pa glede na hranjenje moje bejbe še nekaj časa ne bo nič. No, vsaj čveki so mi še ostali, pa še na teh je bla tamala zraven.

clock-img

27.12.2008, 23:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Če daš več, s tem nadomestiš en obrok, kar pa ni glih fajn, saj čaj nima v bistvu nobene hranilne vrednosti.

No, še dobro, da ji ne dam preveč, že tako poje premalo... vsaj mislim... Lara neha jest in je za dve urci OK... ma če ji dam pa še flaško pa vse spije...

clock-img

27.12.2008, 23:51

clock-img

morango

pencil-img

478

No, pa lahko nočko. Lepo spite, jaz od danes tud nisem več sama.user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:53

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Optimizem pozdravljena... user posted image

Sploh se ne spomnem, če sva imeli kdaj priložnost kakšno rečt tle... Lepo,da si se oglasila...user posted image

Mi uporabljamo še košaro.... ma sva glih kak dan nazaj razmišljala, da bi jo dala v športni del... podnevi skoraj več ne spi, je pa zelo zvedava in ji je kr malo dolgčas.... no, sej ne vem, koliko bi bilo v športnem delu boljše, dokler bo v ležečem položaju... Mi pa ni všeč, ker bo obrnjena proč od mene... je vseeno več komunikacije z otrokom, če je  obrnjen k staršu...
Edino po štacunah se ji dopade, ker je vedno po stropu kej obešeno in gleda... user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Nočko morango.... user posted image user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sunny 24..... kaku si kej? user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

No, grem spat tudi jaz..... da nadoknadim... user posted image user posted image

clock-img

28.12.2008, 00:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nočkauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.12.2008, 09:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma menda ja, ne bojo Lari že zobki začeli ven prodirat?! Jo ful srbi... sem jo probala malo podrsat s pleničko, ji je tkuuu pasalo pa tudi sama je grickala...user posted image

Ma kaka faca je... ko jo iz ležalnika jemljem, vedno usloči hrbet, da jo lažje primem... no, sej ona verjetno tega ne počne zato, ma sej ni važno.... user posted image user posted image

clock-img

28.12.2008, 09:32

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Danes pa Leyla praznuje...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2008, 09:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.12.2008, 14:41

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

user posted image  Hvala Lari in Sari user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

28.12.2008, 14:46

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Ma menda ja, ne bojo Lari že zobki začeli ven prodirat?! Jo ful srbi... sem jo probala malo podrsat s pleničko, ji je tkuuu pasalo pa tudi sama je grickala...

Moja user posted image  tudi to pocne, le na drugacen nacin...ko jo npr. drzim tako nad svojo glavo ....leti, leti, leti...Leyla....no in ko ji tako nad svojo glavo hocem ljubcka dati in jo priblizam k sebi...mala automatsko s svojimi usti k moji bradi...in jo tako zagrabi, da je joj....in to svojo "celjust" prav drajsa od brado user posted image user posted image user posted image  kr neki no...ne vem zakaj to pocne ....user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

28.12.2008, 15:34

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....točno tak..... je blo pol kaj boljšeuser posted image

kako misliš,če je bilo boljše??

če je kasneje iz katere druge pilauser posted image

clock-img

28.12.2008, 15:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..jaz mu občasno dam, samo ne velikokrat..... tam nekje 50ml mi spije....več mu ne upam dat .....

...zakaj se mu ne upaš več datiuser posted image ....kaj mu pol jaz preveč dam ko mi je že dvakrat spil 90 ml. pa tudi 100ml.

..ker so nekaj pravili, da 50maxuser posted image ...., saj naš bi tud več spil...tudi 100ml......   Bom vprašala sedaj na posvetovalnici 12.1....., da izvem iz prve rokeuser posted image

clock-img

28.12.2008, 15:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz ji dam čaj kdaj pa kdaj, največ 40 ml. Bi pa tudi spila več, ampak jo raje pristavim, da pije mleko. V obdobju krčkov pa sem ji dajala bolj redno.

...vidiš..isto je pri nas...samo, da midva se ne dojiva, ampak sva na flaši...., ker če mi preveč spije, si pol obroke spremrda....

clock-img

28.12.2008, 15:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

clock-img

28.12.2008, 15:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..naš ga je pa danes ponoči nekaj sračkal.... je cel dan nekaj spal, pol zaspal ob 22 (jedel ob 20) in ponavadi spi tam nekje do 4, danes bil auf že ob 1huser posted image , pa pol celo noč nekaj galamil....sem ga pol k nama dala, je še nekaj gundral, pol pa zaspal....do 7..... pol me je pa možek rešil in ga odnesel in spalnice...user posted image

....šibam...dobimo obisk...

clock-img

28.12.2008, 15:53

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

28.12.2008, 15:57

clock-img

lana17

pencil-img

1098

user posted image zdej tud dobi čajček, po žlički, ker po flaški ne zna pit...ga pa treniram...danes je kakaluser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da je obdobje zaprtosti mimo...sem včeraj kupila še Ašičev čaj za dojenčke, sam ga jaz pijem, pa sirup proti krčem mu spet dajem...očitno pomaga...a svojimuser posted image še dajete sirupe oz. kapljiceproti krčem?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem