writing-img

RE: Kaj sploh pogledate na forumu?

clock-img

08.12.2008, 22:48

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

pogledam vse če je kaj pametnega nato odpišem če se mi da, dam kako temo gor in se odpišem user posted image

clock-img

09.12.2008, 01:22

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP
sam po drugi strani bi pa malčku ki je na poti, enkrat v prihodnosti kdaj pa kdaj rada le postregla z domačo govejo župco user posted image , pa s čim podobnim, kar je sem jaz včasih jedla pri babici

Ja pelji ga k babici, a ne? user posted image

clock-img

09.12.2008, 07:49

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Najprej pogledam, če so naše novembrke kaj napisale na Čvekamo o naših otrocih, potem pa grem na Čvekanje v tri dni. Od septembra naprej kar pogosto zaidem tudi na SS pa zdaj, pred v predprazničnem obdobju, pogosteje na Ustvarjajmo skupaj in Kuhajmo skupaj. Občasno pogledam tudi Dipo, Naš vsakdan, Knjiga, film in glasba. Tu se pa menda konča. 

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

09.12.2008, 07:56

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jz grem najprej na nosečnost-čvekanje v pričakovanju, pol pogledam Rodili smo če je kaj novega pokukalo na svet, Nosečnost in porod, pa potem še Čvekanje..... v tri dni....

clock-img

09.12.2008, 07:58

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

gledam zadnjih 50 sporočil, potem pa temo, ki mi pade v oči user posted image

Jaz tudi. Nato grem na "moje" teme oz. teme, kjer sem odgovarjala, na koncu pa na 50 debat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.12.2008, 09:11

clock-img

Anonimen

Jaz najprej pogledam Čvek, potem Porodnišnica (da vidim, kako ga v KR nepretrgoma serjejo), potem Nosečnost in porod, potem Otrok in Vrtec. Ostalega praktično ne gledam.

clock-img

09.12.2008, 10:12

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Čvek, Zbirateljstvo, Vrtec, Rodili smo, potem pa zmanjka časa. user posted image

clock-img

09.12.2008, 10:16

clock-img

puncica

pencil-img

9847

na RR sem odkar ni več tistih tastarih zelo zelo malo pogledam pa temo majčic 2006, pa čvekanje v tridni, pa zadnje debate, kjer odprem ponavad kake 4 teme in se sam za glavo držim potem pa grem raj na drugam. Pa še tele reklame me motijo in to da nimam zadnjih mojih tedm več kot 5 (user posted image a so to slučajn že uštimal)

RR se je totalno spremenil.

ja pa še to, pogledam VEDNO teme na katere sem odgovarjala jih imam med priljubljenimi da jih vsaj najdem, ker drugač jih ne bi, tale moja RR mi ni všeč.

< Sporočilo je popravil puncica -- 9.12.2008 10:17:07 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.12.2008, 10:25

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Najprej grem na starši čvekamo, pol čestitke in čvek v tri dni.

Če imam pa čas pa obiščem še zbirateljstvo, rodli smo, kuhajmo skupaj,....

Če imam pa preveč časauser posted image  pa pogledam če zadnijh 50 debat in sporočil.........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

09.12.2008, 17:40

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

najprej grem na partnerstvo : spolnost, družina in partnerski odnosi, pol skupnost RR: čvekanje...v tri dni... včasih pa še nosečnost: čvekanje v pričakovanju

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

09.12.2008, 18:17

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Zmeraj manj, če sem iskrena.

Čvek v tri dni, oktoberke in Goriško ... včasih še lepota in moda, pa zbirateljstvo ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni