writing-img

RE: olimpijaaa

clock-img

10.12.2008, 08:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

se najde na rr kakšna navijačicauser posted image

ja jesenic user posted image , no sicer sem bol tako tako navijačica, moj dragi je pa strasten navijač in je zdaj čist poklapan, jaz ga pa še pikam mal zraven user posted image še rodit je rekel naj grem na jesenice al pa vsaj kranj ne v LJ user posted image butl

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

10.12.2008, 10:16

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

se najde na rr kakšna navijačicauser posted image

ja jesenic user posted image , no sicer sem bol tako tako navijačica, moj dragi je pa strasten navijač in je zdaj čist poklapan, jaz ga pa še pikam mal zraven user posted image še rodit je rekel naj grem na jesenice al pa vsaj kranj ne v LJ user posted image butl

Ja, jest tud... Poklapana mislim, ampak bo že boljše, pa še v petek derbi user posted image ....

JE-SE-NI-CE user posted image

clock-img

10.12.2008, 14:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

držimo pesti za jesnice a ne najauser posted image , moj bo itak spet prpopan na tv al na teletekst če ni prenosa.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

10.12.2008, 22:13

clock-img

sazi

pencil-img

5175

SAZIII WELCOME IN THE CLUB
user posted image user posted image
pa smo že tri
zakaj pa samo košarka user posted image

Nogomet in hokej mi ne potegneta. Sem sicer vesela vseh dobrih rezultatov, ampak ogled tekem me pa sploh ne zanima. Vi pa kar uživajte in si dajte duška tudi v drugih športih.

No, pa itak nimam časa folgat še drugih tekem - že za košarko mi komaj znese - oz. trenutno sploh ne.

clock-img

11.12.2008, 10:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

držimo pesti za jesnice a ne najauser posted image , moj bo itak spet prpopan na tv al na teletekst če ni prenosa.

Itak user posted image ... Bo pa naja kar v hali prpopana oz. kar v luftu user posted image ... prenos pa bo, bi že mogu bit user posted image

clock-img

11.12.2008, 10:24

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

A je letos že kakšen Slovenec v ekipi, slučajno? user posted image  Je pa fajn, da so vsi z zeleno pomazani, da vsaj na 500 metrov delujejo Ljubljančani.

user posted image  jaz se teb zmer narežim.

clock-img

13.12.2008, 08:29

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Kwa je blo dobro včeri user posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni