writing-img

plenice pampers

clock-img

09.12.2008, 22:11

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Pozdravljene. Imam eno vprašanje glede plenic. Ker v januarju pričakujemo dojenčka pa še nevem za katere plenice se naj odločim, bi vas ki imate izkušnje že s tem lepo prosila za nasvet. Namreč za začetek sem premišljevala, da bi uporabljala pamperske. Me pa zanima še nekaj katero velikost naj najprej kupim mislim, da so najmanjše od 2-5 kg, ali naj kupim 3-6 kg. Zelo bom vesela vsakega vašega odgovora in pomoči.

clock-img

09.12.2008, 22:14

clock-img

Noel

pencil-img

344

Jaz uporabljam Pamperske. Na začetku sem kupila en paket tistih od 2-5 (al neki takga, v glavnem št.1), potem pa kar št.2. Tiste iz paketa št. 1 so res majhne, jaz sem jih uporabljala v porodnišnici in potem še do konca paketa doma, potem pa kot sem rekla kar z dvojko naprej.

clock-img

09.12.2008, 22:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pamperske so zakon,ampak tiste prave iz Müllerja.So dost bolj mehke,pa drugačno  podlogo imajo in ne premočijo.Mi imamo new baby in jih ne morem prehvalit.Tiste najmanjše enkica od 2-5 smo imeli takoj ob rojstvuuser posted image .Sem pa probala tud kupljene v Šparu,pa Dm-u,pa so čist zaničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.12.2008, 09:36

clock-img

uursa

pencil-img

174

Tudi Mullerjeve plenice so dobre in tudi cenovno ugodne.

clock-img

10.12.2008, 09:40

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Najmanjšo številko kupi res samo en paket, ker ti bo čisto dovolj.
Jaz sem jih pa kupovala v Sparu in sem bila čisto zadovoljna z njimi. Takrat so imeli še tiste z raztegljivim pasom in so bile super.

clock-img

10.12.2008, 10:01

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

pampers od 2-5...samo en paket pa pol vidiš če se rodi nevem skor 4 kg boš ta paket ziher porabla in greš naprej.....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

10.12.2008, 13:37

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

ok najlepša vam hvala za vaše odgovore

clock-img

10.12.2008, 16:20

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Ali lahko v bolnišnici uporabljaš svoje pamperske? Ker vem da jih tam (vsaj pri meni je bilo tako prvič) dobiš samo ponoči.

clock-img

10.12.2008, 16:29

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Seveda lahko imaš svoje - kaj ti pa kdo more. user posted image  Jaz sem sicer rodila v Celju, pa smo imeli dan in noč pamperske (oziroma pač plenice za enkratno uporabo no - niso ble lih Pampers) na voljo, tako da ni bilo nobene potrebe po svojih.

clock-img

10.12.2008, 16:31

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Jaz sem rodila na Ptuju, kjer smo jih dobili samo čez noč, čez dan smo imeli tetra..

clock-img

10.12.2008, 17:08

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Tuda jaz se strinjam s predhodnicami, Pampers so res full dobre, a tudi meni le tiste iz Muellerja. Nocem izpast neka tecka, a ko sem kupila Pamperske v Merkatorju, je bil moker do uses, pa sem primerjala s tistimi iz Muellerja, je bla taka razlika, kot bi ble druga firma plenicuser posted image .

So pa res tudi Muellerjeve plenicke cist fajne, a ne tako mehke....kaj pa vem. Se mi zdi, da so bile dve leti nazaj kvalitetnejse kot sedajuser posted image .

clock-img

10.12.2008, 18:23

clock-img

mišk

pencil-img

2527

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Jaz uporabljam Pamperske. Na začetku sem kupila en paket tistih od 2-5 (al neki takga, v glavnem št.1), potem pa kar št.2. Tiste iz paketa št. 1 so res majhne, jaz sem jih uporabljala v porodnišnici in potem še do konca paketa doma, potem pa kot sem rekla kar z dvojko naprej.

Se podpišem!user posted image

clock-img

10.12.2008, 18:28

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: tiamia

Jaz sem rodila na Ptuju, kjer smo jih dobili samo čez noč, čez dan smo imeli tetra..

Dobro da vem - ker bom zdaj drugič morda šla na Ptuj - zaradi Ultive. Torej moram v tem primeru imeti s seboj paket plenic. S tetra plenicami se ne mislim matrat. user posted image

clock-img

10.12.2008, 18:31

clock-img

mišk

pencil-img

2527

V Brežicah jih tudi povijajo v tetra plenice. Ponoči in čez dan.user posted image  Razen za domov ti ga zavijejo v pleničko za enkratno uporabo, povrh dajo pa vedno še eno tetra.

clock-img

10.12.2008, 18:33

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR
Tuda jaz se strinjam s predhodnicami, Pampers so res full dobre, a tudi meni le tiste iz Muellerja. Nocem izpast neka tecka, a ko sem kupila Pamperske v Merkatorju, je bil moker do uses, pa sem primerjala s tistimi iz Muellerja, je bla taka razlika, kot bi ble druga firma plenicuser posted image .

V drugih trgovinah so skoraj povsod poljske pamperske, ki so živa katastrofa - pa enkica še nekako gre, dvojkica so pa obup - niso za drugo kot za v kontejner. Mojo sem morala ne vem kolikorat na dan celo preoblečt, ko sem imela te plenice, saj ji je blato VSAKIČ prišlo na hrbtu ven.

Edino potem, ko je user posted image  že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Drugače pa jaz prisegam na DM-ove Babylove (sploh tiste iz dvojnega pakiranja v škatli - so namreč tanjše in mehkejše), ker ni imela po njih še nikoli vnete ritke, so dosti mehkejše od Müllerjevih, in še NITI 1x v 11-ih mesecih niso premočile, niti ji ni prišlo blato ven.

clock-img

10.12.2008, 18:34

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

jaz sem imela št.1 ma je ne bi več kupila je takoj prerasel .... ko je imel 4kg so bile že premajhne ... tko da za drugič kupim sigurno št.2 ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

clock-img

10.12.2008, 18:36

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

jaz sem imela št.1 ma je ne bi več kupila je takoj prerasel .... ko je imel 4kg so bile že premajhne ... tko da za drugič kupim sigurno št.2 ....

Jaz sem imela pripravljen 1 paket št. 1, potem pa št. 2 naprej - pa so ji bile št. 2 še prevelike, tako da sem morala iti kupit še en paket št. 1, potem je pa že toliko zrasla, da je šla št. 2 naprej.

Nekih zalog si pa ni za delat vnaprej. Ker razen težav z velikostjo, se lahko izkaže tudi, da je user posted image  alergičen na kake plenice - od kolegice user posted image  recimo niti slučajno ne prenese Pampers - dobi tako vneto ritko že po eni sami plenici Pampers, da mu jo komaj pozdravijo.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 10.12.2008 18:38:23 >

clock-img

10.12.2008, 19:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Naš je že 1 mesec star in je še zmeraj v št. 1. Smo pa najprej kupovali pampers v mullerju, zdaj pa kar mullerjeve 1. Oboje so fajn, le da so pamperske malo bolj mehke.  Kupiš en paket 1, potem pa mož že gre kupit več. 

clock-img

10.12.2008, 19:07

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Edino potem, ko je že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Se čist srtrinjam z zmajoz...

i belive i can fly....

clock-img

10.12.2008, 19:21

clock-img

Anonimen

Moja je stara 3 tedne, pa smo še kar na 1, ker je bila ful micena. Je v bistvu čisto od otroka odvisno, tako da ti jih ne priporočam kupovat v naprej. V porodnišnici imaš tako ali tako njihove, v tistih 3h dneh ko si pa v P pa lahko koga pošlješ po plenice. Tako smo mi naredili. 

clock-img

12.12.2008, 21:24

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

tudi pri Active Fit je razlika!
Kupljene v Sparu al pa v Mullerju so čist različne. tudi, če niso delane na Poljskem, so delane za različne trge. in se pozna. naš je po vseh plenicah (pa ne pretiravam, smo poskusili res vse, ker sem bla zelo proti Pamperskam) vedno moker ... no, pamperske iz Mullerja pa zdržijo. tudi ponoči user posted image

Ni nam dolgčas :)

clock-img

31.12.2008, 08:02

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Ampak res ... poljske so res za v kanto. Naš je bil tudi vedno moker. Sem kupila dvojko, Jumbo paket in se mi je mešalo, preden sem jih porabila.
Mi smo uporabjali enkico kar dober mesec, se mi je v dvojki kar izgubil.

clock-img

01.01.2009, 14:45

clock-img

annya

pencil-img

216

Jaz sem zadnjič za foro pogledala pamperske v šparu,dm-u in tušu pa so vse bile made in poland.
Kje še prodajajo nemške razen v mullerju???

clock-img

01.01.2009, 17:04

clock-img

MTFP

pencil-img

689

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Jaz sem zadnjič za foro pogledala pamperske v šparu,dm-u in tušu pa so vse bile made in poland.
Kje še prodajajo nemške razen v mullerju???

V Sloveniji samo Mueller mislim. Oni jih posebej uvažajo.

clock-img

01.01.2009, 17:52

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Edino potem, ko je že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Se čist srtrinjam z zmajoz...

Jaz pa ne. Tudi Active Fitke so delane na Poljskem, Uk in Nemčija. Nemčija - super; UK - delno znosne; Poljska - šit.

Menda bomo zibali...drugič ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem