writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3. del

clock-img

22.12.2008, 11:20

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativiuser posted image  sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedlauser posted image  sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravlauser posted image  

clock-img

22.12.2008, 11:23

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Ejla punce...
samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem.

Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za bratuser posted image .

Do potem....ciaoooo

clock-img

22.12.2008, 11:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pr nas je pa dans na jedilniku ocvrt sir, si ga je matejev brat zaželel...blek..nimam ga rada...že razmišljam o kakšni alternativiuser posted image  sicer se je tašča že čist zasekirala kaj bom js jedlauser posted image  sn jo komaj potolažla, da sn že dost velika in si bom že kaj pripravlauser posted image  

ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti...user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:24

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi?user posted image user posted image

A ti to mene malo hecaš??? user posted image
nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiiiuser posted image
Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena user posted image

ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? user posted image user posted image

tasa si pozabla pa še krompir kuhauser posted image user posted image user posted image

ne šeuser posted image user posted image
jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridigeuser posted image user posted image

Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset user posted image user posted image  najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo...

sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetnouser posted image

Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa...
ma bomo vidli kaj bo user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla punce...
samo zadni post sem prebrala in vidim, da ste spet pri hrani...pa čvekate 100 na uro, da si morem spet vzet 1 uro, da vas preberem.

Zdejle grem na sprehod, ker je noro lep soček zunaj in kar ne morem sedet za compom. Dejte se še ve mal zmigat, da bom mela manj za bratuser posted image .

Do potem....ciaoooo

jaz bi tudi šlaaaaaaaaaaaaaaa..pa sem v službi....moram še do 12H počakati..ko ima  fraj za malico...

clock-img

22.12.2008, 11:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! user posted image  No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:26

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

ocvrt sir-mnjami....pridem jaz namesto tebe jesti...user posted image

Js tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:27

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja nič mi niste pomagale - ena pravi krompir, ena pa riž! user posted image  No, še en predlog, da se tehtnica prevesi.user posted image

KrOmPiR pravim js user posted image  malo še na maslcu nardiš...
mmmm... mnjamiiiii user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jjasna85,a si že kaj naredla koristnega v službi?user posted image user posted image

A ti to mene malo hecaš??? user posted image
nič kej dosti nism nardila ne... še ena sodelavka je mela rojstni dan tako, da se bom šla počasi z rogljički basad... wipiiiiiuser posted image
Aja, pa k uni moji slikci od bušija lahko pripišrš 29.teden...ko boš mela kej časa seveda, ker se vidi, da si blaaaazno zaposlena user posted image

ja,jasna če pa kuha repo. Misliš da je to kr tak enostavno?? user posted image user posted image

tasa si pozabla pa še krompir kuhauser posted image user posted image user posted image

ne šeuser posted image user posted image
jasna,ničkaj se preveč ne baši,da ne boš pri G poslušala kakšne pridigeuser posted image user posted image

Sej na to sm se že kar pripravla .. pa mi je začelo malo dol viset user posted image user posted image  najboljše da začnem stradat zdej zato, da bom mela potem ''idelano'' težo...

sam ne zastopim,zakaj tebi gnjavi zarad kilaže,ker imaš nizko začetnouser posted image

Ehhh... kdo bi jih razumu... da ki kao zdej so še prazniki pa to.. da se bom sigurno še kej debelila in tako... z drugimi besedami: boljše, da ne pridem na naslednji pregled s še 4 kili plusa...
ma bomo vidli kaj bo user posted image

zdaj je pač tako obdobje,ko gredo kile hitro gor-bomo že preživele-še posebej tiste,ki imate gnjavatorske Guser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.12.2008, 11:28

clock-img

spps

pencil-img

14046

KROMPIRuser posted image user posted image

zdaj že vodi krompi,a neuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:29:33 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.12.2008, 11:31

clock-img

pencil-img

3845

KROMPIRuser posted image user posted image

zdaj že vodi krompi,a neuser posted image user posted image

RIŽuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.12.2008, 11:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

KROMPIR je veliki zmagovalec današnjega dvoboja!!user posted image

(Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma!user posted image )

clock-img

22.12.2008, 11:32

clock-img

spps

pencil-img

14046

(Še dobro, ker sem šele zdaj vidla, da sploh nimam riža doma!user posted image )

ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 11:37:12 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.12.2008, 11:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:38

clock-img

pencil-img

3845

user posted image  a takega maš tud?-da se ne boš čudla zakaj je krompir zmagovalec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.12.2008, 11:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

joj, joj, spps, pa spet špila...a ti maš takega doma, al kaj?user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:44

clock-img

spps

pencil-img

14046

njet user posted image user posted image mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompiruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.12.2008, 11:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

takega krompirja se pa še js ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

njet user posted image user posted image mogoč pa je kje-za to pa jemo skor vsak dan krompiruser posted image user posted image

aja, torej je to, da ga še nisi našla...saj ga boš, veš, je sigurno kje spodaj v košari...user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

takega krompirja se pa še js ne bi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glej, jo Treziko...to je že bolje kot ocvrt sir, ne? user posted image

clock-img

22.12.2008, 11:57

clock-img

spps

pencil-img

14046

grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.12.2008, 11:58

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno! user posted image

clock-img

22.12.2008, 12:01

clock-img

pencil-img

3845

grem jaz počas za kosilo pripravljat,pa krompir olupit user posted image user posted image user posted image

no pa le fino lupi krompiruser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

22.12.2008, 12:02

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

nism niti pogledala katera je tole slikco prlepla, ker sm itak vedla da je spps user posted image user posted image  pa nehajte prosim o hrani govorit, ker bom umrEla od lakote user posted image

clock-img

22.12.2008, 12:03

clock-img

pencil-img

3845

Jaz pa na sprehod po MB...do Mullerja po šampon potem pa nazaj v pisarno! user posted image

Potem se pa le naužij svežega zraka ki je boljši kot v pisarni...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem