Ej punce moje, ne boste verjele...obiskal nas je BOŽIIIIIIČČČČČČEEEEEEKKKKKKK.......
kolk dobro. En naš prijatelj ima cel december po firmah in tako te prireditve..originalen je...in sva ga prosila, če pride še našo Najo pogledat..ej kolk sem se mu nasmejala....pa darila sva mu dala prej jih je zložil pod smrekico...bom prilimala kako slikico gor, samo moram še na comp.dat, ko je od očija fotoaparat, ko je malo boljši in so res originalne slikice....ej, ful fajn...tamali se pa niti sanjalo ni, kdo je to, čeprav ga pozna, ma tudi jaz ga ne bi poznala...haha...potem sem mu pa še dala en list kaj naj še mala popravi, da bo Božiček bolj vesel: pospravljanje sobe, vedno obuti copati....itd....
KOLCANJE
ena je spraševala kako to čutim?! Ja kolca se mu...ful hitro, na ene 2 sekundi poskakuje mi trebušček, pa tudi sliši se, čisto spodaj v trebuščku, baje, je moj
poslušal....mah, sem kar žalostna, ko se takole matra..ma vam povem da se mu ziher 6 x na dan....pa to se mora kar matrati...pa traja slabih 10 minut skupaj...božče mišek mali....bom videla, če bo še pogosteje, bom poklicala, če ni to kaj narobe...se mi zdi 3x ok, samo tole je pa kar kriza, ne vem no...si ne predstavljam , da bi se meni toliko....haha, ali je pa požerušček in se mal napije plodovnice....
ej, se pišemo jutri...grem jo zdaj zrihtat...aja, darilo je rekel, da lahko odpremo jutri po večerji,,,ajajaj,,,,kako nas zdaj firbca....res lepo...