Ojla punce moje....ne me zbrisat...še sem med živimi, samo se toliko enih stvari dogaja, da enostavno ne pridem do časa za računalnikom...
Vsem tudi jaz želim vse lepo v novem letu in naj bo predvsem marec najlepši mesec, in veliko zdravih
....
Priprava za
?
No jaz in moj
sva včeraj na mizo dala škatle s cunjicami od moje prvorojenke,,,in seveda tudi ona ni manjkala zraven pri sortiranju najmanjših stvari....oprala sem 2 stroja belih in en pisan...pa tudi zlikala...ja res nočem da me kaj prehiti, vam povem da mi je lažje zdaj, ko vem da je vsaj nekaj pripravljeno...imam kar nekaj kolegic ki so šle kak mesec prej v porodnišnico....in ker je to 2.
..me kar malo že stiska...haha
Ja križ me pa tudi boli...
Malo sem vas prebrala nazaj, ene tri strani...ena je napisala, da ne more sedeti vzravnano, oz.se ne more nagniti naprej ko je...jaz tudi ne..pa mi ni nikoli rekla da nizko nosim, samo tako ko se nagnem naprej, me začne z rokicami božati spodaj, kot bi ga preščipnila...no ni glih prijeten občutek...pri obuvanju in oblačenju nogavic, pa raje nebi, ker to že nekaj časa delam s težavo...
Voziček smo nabavili....jupiiii...kile pa tudi letijo gor...od 9.12. ko sem imela pregled je šlo gor 2 in pol kg,al pa še mal več...tako da sem na 8 in pol +.....ja ni kaj,,,raste in rastemo tudi me z njimi...
celulit se pa tudi nabira...ampak, samo da bo zdravo dete..
Drugače pa tudi mene nekaj hoče zdravje shecat...me ful žgečka , in na kašelj vleče, predvsem ponoči oz.zjutraj...nisem ne zdrava, ne bolana...kr nekaj žepar dni...
No upam da bom ta teden kaj več lahko z vami, saj gre mala v vrtec...končno...upam da mi spet ne pobere vseh bacilčkov....
Lepe sanje...