writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3. del

clock-img

05.01.2009, 18:58

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

05.01.2009, 18:58

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

lp punce.kako kaj?jaz nekak slabo.mala že 2 dni se tako slabo giblje,ne vem kaj štrajka?je možno zato ker sem kadilka?mi je "kolegica"tako izjavo dalauser posted image ......v sredo mam g.poročam kako je

clock-img

05.01.2009, 18:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... user posted image

ja najbolje ko mi na mehuru ponoči leži.
Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat  do jutra grem..user posted image in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice.
Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat..user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 19:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

lp punce.kako kaj?jaz nekak slabo.mala že 2 dni se tako slabo giblje,ne vem kaj štrajka?je možno zato ker sem kadilka?mi je "kolegica"tako izjavo dalauser posted image ......v sredo mam g.poročam kako je

hei
verjetno si je našla kako drugo lego in je ne čutiš tak intenzivno..
brez skrbi vse je ok..
mislim pa da čiki nimajo nič z tem..

clock-img

05.01.2009, 19:01

clock-img

spps

pencil-img

14046

ne mi tole zamerit-tolk si obremenjena s kajenjem-skor ni posta,ko ne bi napisala,da te kaj skrbi,ker pač kadišuser posted image ti se tolk obremenjuješ čez celo nosečnost s tem,da je joj-bi blo menda boljš.da bi že zdavnja nehala.
jaz tud kadim,pa niso vse misli usmerjene v to,kaj če je to,al pa ono,al pa tretje zarad kajenja....

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:06

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

ne zamerim.nisem obremenjena..skrbi me pač ker me vsi napadajouser posted image (od tašče naprej)da bo nekaj narobe itd...saj poznam dosti kolegic ki so kadila več kot dovolj pa je vse ok.na živce mi gre da me strašijo vsi po vrsti,da bo to in ono..bla bla.user posted image ....ah joj...vem da bo z mojo user posted image vse ok.nočem niti mislitna kaj drugega.upam da me malo razumete..user posted image

clock-img

05.01.2009, 19:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ne zamerim.nisem obremenjena..skrbi me pač ker me vsi napadajouser posted image (od tašče naprej)da bo nekaj narobe itd...saj poznam dosti kolegic ki so kadila več kot dovolj pa je vse ok.na živce mi gre da me strašijo vsi po vrsti,da bo to in ono..bla bla.user posted image ....ah joj...vem da bo z mojo user posted image vse ok.nočem niti mislitna kaj drugega.upam da me malo razumete..user posted image

ignoriraj vse pripombe kar ti govorijo!! Tak bo najbolje!!
Seveda bo vse ok!!

clock-img

05.01.2009, 19:17

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

nekja bi še vprašala-a katero od vas boli kost?pod popkom(sramna mislim da je).ne boli me samo ampak tud peče da sploh ne morem hodit..aja bebica je začela brcat...mogoče zato ker sem se malo pomirila

clock-img

05.01.2009, 19:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... user posted image

Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat  do jutra grem..user posted image in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice.
Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat..user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mojemu zadnjič rekla, da bo začel za vložke delat, tiste za starejše, ki jim urin uhaja. user posted image  Ker ko me mali brcne v mehur, tud kakšna kapljica ven steče. user posted image

clock-img

05.01.2009, 19:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

pa ignoriraj jih vse po spisku....in uživaj še v teh tednih nosečnosti,ki so še ti ostali...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:19

clock-img

spps

pencil-img

14046

nekja bi še vprašala-a katero od vas boli kost?pod popkom(sramna mislim da je).ne boli me samo ampak tud peče da sploh ne morem hodit..aja bebica je začela brcat...mogoče zato ker sem se malo pomirila

sramna kost boli,ker se vezi  raztezajo,pa tud verjetn lega bebice dela svoje user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:23

clock-img

spps

pencil-img

14046

a ti  si mene dala danes na ignore?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:26

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem mojemu zadnjič rekla, da bo začel za vložke delat, tiste za starejše, ki jim urin uhaja. user posted image  Ker ko me mali brcne v mehur, tud kakšna kapljica ven steče. user posted image

kaj so že vir 80?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps pa mene tud user posted image user posted image
očitno se je skregala z nama user posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 19:33

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps pa mene tud user posted image user posted image
očitno se je skregala z nama user posted image user posted image

z mano si je odvadla pisat user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:38

clock-img

spps

pencil-img

14046

kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete...
tasa-a persida,se ti je kaj javla?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober večer čveke!
Js sn mela spet športni dan dans...sn bla v mb, prišla ob 4 domov, pol sva pa z mojim šibala v trgovine...si je moral kupit čevlje...sva mela srečo, da je v drugi trgovini našel takšne, ki so mu bli všeč...HB kr mi sploh ni po trgovinah za letat...pa našemu pikecu sva v pikapolonici kupila tako lubano spalno vrečouser posted image  mu že dolgo nisva kaj kuplauser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa sn spet sama ostala...je moral it nazaj na šihtuser posted image   

Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila...user posted image user posted image user posted image  po 10 letih truda jima je končno spet ratalouser posted image user posted image user posted image  imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelouser posted image user posted image user posted image  je sestrica baje ful navdušenauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2009, 19:40

clock-img

trezika

pencil-img

3981

tuuuuuuuuuuuuuuuuukajuser posted image

clock-img

05.01.2009, 19:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ne nič od sobote. Bom ji poslala pol sms pa jo vpr. kje se nahaja, jo grem obiskat.
Saj to je itak v P. a ne? Ni v bolnišnici ampak v porodnišnici..

clock-img

05.01.2009, 19:42

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober večer čveke!
Js sn mela spet športni dan dans...sn bla v mb, prišla ob 4 domov, pol sva pa z mojim šibala v trgovine...si je moral kupit čevlje...sva mela srečo, da je v drugi trgovini našel takšne, ki so mu bli všeč...HB kr mi sploh ni po trgovinah za letat...pa našemu pikecu sva v pikapolonici kupila tako lubano spalno vrečouser posted image  mu že dolgo nisva kaj kuplauser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa sn spet sama ostala...je moral it nazaj na šihtuser posted image   

Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila...user posted image user posted image user posted image  po 10 letih truda jima je končno spet ratalouser posted image user posted image user posted image  imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelouser posted image user posted image user posted image  je sestrica baje ful navdušenauser posted image user posted image user posted image

sej poča.pa bomo tud mi začeli nabavljat user posted image user posted image user posted image bo treba začet,da nas čas ne prehiti user posted image sem menda ena redkih,ki še nima nič,razen par cotik za novega članauser posted image user posted image
čestitke tvoji sestričniuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... user posted image bo veselo v vaši žlahti to leto..

stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto..

clock-img

05.01.2009, 19:45

clock-img

spps

pencil-img

14046

tuuuuuuuuuuuuuuuuukajuser posted image

počasi se nas bo že nekaj nabralo user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:46

clock-img

spps

pencil-img

14046

ne nič od sobote. Bom ji poslala pol sms pa jo vpr. kje se nahaja, jo grem obiskat.

pozdravi jo,ko se slišiš al pa vidiš z njo user posted image  pa reči ji,da me nima kaj prehitevat,tak,da naj še enmal počakauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

05.01.2009, 19:49

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pozdravi jo,ko se slišiš al pa vidiš z njo user posted image  pa reči ji,da me nima kaj prehitevat,tak,da naj še enmal počakauser posted image user posted image

da ŠEFICA...

clock-img

05.01.2009, 19:49

clock-img

trezika

pencil-img

3981

iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... user posted image bo veselo v vaši žlahti to leto..

stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto..

jap, to pa bo veselo...sploh ne morem verjet, da bo počasi nas pikec res tu...madonca kk mine čas...sicer ga bo fuuuuuuuuuul lepo met v naročju sam se mi vseeno zdi, da bom pogrešale brcike.... to pa mi je tk svetovno ko se mi cel trebuh trese in valoviuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem