evo moje cenjeno mnenje
- jaz nisem včlanjena v DM klub. čakam da rodim, ker se mi zdi da pol ob včlanitvi dobiš boljše stvari

zdaj dobiš neki popust pri nakupu nosečniškega planerja pa take zadeve - kaj čem s tem, če sem že proti koncu nosečnosti....
- "liga za dojenje" - vem kaj misliš oni neki leache lique al nekaj podobnega se reče... jaz ne hodim pa niti ne vem kje bi to moglo bit v mb... imajo kar precej zadev pri združenju štorklja. samo nič ne funkcionira, ker nimajo prostorov.... samo na spletni strani obljubljajo da bo kmalu... mogoče v drugi nosečnosti
- dekompresura - WTF???? prvič slišim - ne vem kaj je to, naj me ena razsvetli prosim
- nastavki za bradavice - jaz jih vnaprej ne bom kupovala. sem pa že vse mojemu razložila, kake bi imela tak da pol samo leti v trgovino če bo potreba
- glede obračanja otroka gor in dol pa naj pove kaka bolj izkušena. jaz sem slišala da odvisno kdaj se dol obrne in koliko je takrat veliki - če je bolj mali ali če je ful hitro, se še lahko vmes obrne večkrat.... kak je pa v resnici pa ne vem...
- jaz ne grem na UZ za rast ploda - moj G me vedno ful premeri in pregleda zaradi pritiska, ker je ful pogosto da otrok zaostaja v rasti zaradi visokega pritiska... zaenkrat je bilo vse ok